Müge Anlı'dan "Aleyna Çakır dosyasını kapattı" diyenlere tepki!

Müge Anlı, "Aleyna Çakır ile Gülay Uygun'un dosyalarını kapattığını" iddia edenlere sert tepki gösterdi. 

MEDYA 23.09.2020, 12:22 23.09.2020, 12:46
Müge Anlı'dan "Aleyna Çakır dosyasını kapattı" diyenlere tepki!

Aleyna Çakır'ın şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi, Türkiye gündemindeki yerini koruyor. 

Müge Anlı, Aleyna Çakır dosyasını bir süredir programında işliyor. 

Aleyna Çakır'ın ölümünün şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un da hayatını kaybetmesi, kafalarda soru işareti oluşturdu. Bunun üzerine Müge Anlı, kendisine yöneltilen tehditlere rağmen olayın peşini bırakmayacağını söyledi. 

Müge Anlı'nın dün Aleyna Çakır dosyasını işlememesi üzerine birtakım iddialar ortaya atıldı. Ünlü gazetecinin, dosyayı korkudan kapattığı ileri sürüldü. 

"Yapabileceğim bir şey kalmadı"

Kendisinin çekindiğini ve korktuğunu iddia edenlere tepki gösteren Müge Anlı, programı hep birlikte yaptıklarını ancak artık yapabileceği bir şeyin kalmadığını söyledi.

Müge Anlı, daha fazla şahit bulamayacağını, herkesin gelip burada bildiği şeyleri anlattığını ifade etti.

"Aile de sonuç için beklemede"

Mahkeme, polis ve savcılarda olaya ilişkin bir kanaat oluştuğuna ve soruşturmanın yürütüldüğüne dikkat çeken Müge Anlı, ailenin de programda sonuç için beklediğini kaydetti.

"Gece 12'den sonrası yok"

Müge Anlı, kendisine ulaşan görüntülerde gece 12'den sonrasının bulunmadığını belirterek, bu konuda bir art niyet aramadığını, adalete güvenmek zorunda olduğunu söyledi. 

"Dosyayı bırakmadım"

Herhangi bir gelişme yaşandığında konukların tekrar programa çağrıldığını ifade eden Müge Anlı, dosyayı bıraktığını zannedenlerin yanıldığını ancak kendisinin de savcı olmadığını ve bu konuda bir karar veremeyeceğini kaydetti. 

"Kendilerini tanımıyorum"

Müge Anlı, Aleyna Çakır ile Gülay Uygun'u tanımadığını belirterek, kimin ne iş yaptığının veya hangi olaya karıştığının önemli olmadığını söyledi.

Olayın peşini bırakmayacağının altını çizen Müge Anlı, tüm gerçeklerin ortaya çıkarılması gerektiğini ekledi. 

Yorumlar (0)