Mucize Doktor dizisine, ödüllü oyuncu Serkan Keskin dahil oldu!

Başarılı oyuncu Serkan Keskin, yeni bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak ‘Seni Buldum Ya’ filmiyle izleyici karşısına çıkan Keskin, iki sezondur izleyici karşısına çıkan ‘Mucize Doktor’ dizisinin kadrosuna katıldı.

MEDYA 30.03.2021, 12:26 30.03.2021, 17:28
Mucize Doktor dizisine, ödüllü oyuncu Serkan Keskin dahil oldu!

Canlandırdığı rollerle birçok izleyicinin beğenisini kazanan ve performanslarıyla ödül kazanan oyuncu Serkan Keskin, hayranlarıyla yeni bir projede buluşmak için gün sayıyor. Keskin, 57. bölümden itibaren ‘Mucize Doktor’ dizisinin kadrosunda yer alacak. Başrollerini Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların paylaştığı dizide Serkan Keskin, ‘Teşhis dehası Muhsin’ karakterinin canlandıracak.

Seni Buldum Ya filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı

Son olarak Reha Erdem’in dijital platforma yayınlanan çevrimiçi filmi ‘Seni Buldum Ya’ da başrolde oynayan Serkan Keskin, Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Pınar Bulut ile Onur Koralp’in senaryosunu  kaleme aldığı dizide rol almaya hazırlanıyor. Muhsin karakterine hayat verecek olan Keskin’in, konuk oyuncu ya da kalıcı oyuncu olarak devam edip etmeyeceği ise henüz net değil.

Kariyerine bir çok ödül sığdırdı

Son olarak “Kırık Kalpler Bankası”, “Tatlım Tatlım”, “Ahmat Ağacı”, “Güzelliğin Portresi”, “Biz Böyleyiz” ve “Ben Bir Denizim” gibi filmlerle izleyici karşısına çıkan Keskin, “Leyla ile Mecnun” dizisindeki İsmail rolüyle adeta bir fenomen olmuştu. Son olarak “Öğretmen” ve “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizileriyle izleyici karşısına çıktı. Keskin kariyerine Sadri Alışık, Altın Koza, Altın Portakal ve İsmail Dümbüllü gibi önemli ödülleri de sığdırdı.

Yorumlar (0)