MİT hikayesini anlatan “Teşkilat” dizisi, reyting rekoru kırdı!

Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ve başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta ve Ezgi Şenler gibi isimlerin paylaştığı “Teşkilat” dizisi, ilk bölümüyle reyting listesinin zirvesine oturdu! İlk bölümüyle sosyal medyada oldukça konuşulan dizi, daha ilk bölümünden rekor kırdı.

MEDYA 08.03.2021, 12:00 08.03.2021, 18:31
MİT hikayesini anlatan “Teşkilat” dizisi, reyting rekoru kırdı!

Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan “Teşkilat” dizisi, izlenme oranlarıyla reyting listesinin zirvesine yerleşti. Sosyal medyada gündeminde de oldukça konuşlan dizi, Dünya gündemine de beşinci sıradan girerek oldukça şaşırttı. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstendiği projede başlıca rolleri ise Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi isimler paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin de rol alıyor.

Görkemli bir prodüksiyon ve hikaye, izleyiciyi selamladı

İlgi çeken karakterleri ve aksiyon dolu hikayesiyle izleyicinin daha ilk bölümden ilgisini çeken Teşkilat dizisi, Ankara’nın gözde mekanlarında geçen hikayesiyle de izleyicisini mutlu etti. Dizide MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeleri de konu edinirken, görkemli bir prodüksiyonla adeta şov yaptı.

Hikayesiyle, izleyiciyi şaşırttı

Merkezi Ankara’da bulunan ve dışarıdan kale gibi sağlam görünen Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan da görüntüleri ekrana getiren dizi, Almanya’da neo Nazilerin saldırısına uğrayan ve tüm ailesini kaybeden küçük Serdar’ın, Mete Bey’le beraber Türkiye’ye dönüşü ve zaman geçtikçe usta bir istihbaratçıya dönüşmesini merkezine aldı.



Türkiye tarihinin gerçek olaylarını ve gerçek kahramanlarını da konu alan dizi, İHA ve SİHA merkezine yönelik saldırıyla beraber teşkilatın kıdemli ismi Mete Bey’in özel bir ekip kurması hikayesine doğru yol aldı.

Yorumlar (0)