Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu’nun rol aldığı Romeo & Juliet, dijital sahnede olacak!

Dijital olarak tiyatro oyunlarının sahnelenmeye devam eden Zorlu Performans Sanatları Merkezi, bu hafta William Shakespeare’in unutulmaz oyunu “Romeo ve Juliet”i, izleyenlerle buluşturacak. Oyunda Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu rol alıyor.

MEDYA 01.02.2021, 17:24 02.02.2021, 13:01
Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu’nun rol aldığı Romeo & Juliet, dijital sahnede olacak!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi yani Zorlu PSM, pandemi sürecinde artan dijital tiyatro oyun furyasına katılan merkezlerden oldu. Tiyatro dünyasının kültleşen oyunlarını, günümüz bakış açısıyla sahneye taşıyan Zorlu Psm, 4 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da “Romeo ve Juliet” oyununu yayına verecek.

Başarılı oyuncular Miray Daner ve Kerem Arslanoğlu’nu sahnede buluşturan oyun, Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla izleyenlerle bir araya gelecek. Yutmak, Killology, Kalp ve Evlat gibi oyunlara imza atan ve günümüz çağdaş tiyatronun en cesur ve özgün rejilerinde bulunan İbrahim Çiçek yönetmenliğinde oynan oyun, seyirciye yeni nesil bir tiyatro izleme deneyimi sunacak.

“Kim demiş bütün aşıkların melankolik olduğunu?”

William Shakespeare’in unutulmaz ve en çok sahneye konan duygusal romantik oyunlarından olan “Romeo ve Juliet”, günümüz bakış açısıyla ve daha farklın bir anlatım diliyle izleyici tarafından izlenecek. İmkansız bir aşkın peşinde tutkunun ne kadar değerli bir şey olduğuna işaret eden oyun bazen sarayda, bazen sıradan bir apartman katında ve bazen de demir bir merdivende aşka tanık ediyor.

“Kim demiş bütün aşıkların melankolik olduğunu?” sorusunu soran Romeo ve Juliet, Juliet’in delikanlı tavrıyla aksiyonu yönettiği bir evrne izleyeni konuk ederken; bir yandan da aşkın yasadışı hallerini de gözler önüne serecek. “Romeo ve Juliet”in destansı aşkı, daha önce hiç deneyimlenmemiş haliyle izleyenlerle buluşacak.

Yorumlar (0)