Mine Tugay, Yalı Çapkını'nda boy gösterecek

Ekranların beğenilen yüzü Mine Tugay, Yalı Çapkını dizisine konuk olacak. Mine Tugay'ın dizide canlandıracağı rol de öğrenildi.

MEDYA 31.12.2022, 13:03 02.01.2023, 09:22 Hakan Öksüz
Mine Tugay, Yalı Çapkını'nda boy gösterecek

"Medcezir", "Çilek Kokusu", "Zalim İstanbul", "Paramparça" ve "Gülümse Kaderine" gibi dizilerde canlandırdığı karakterle Türk televizyon dünyasının aranan isimlerinden biri olan Mine Tugay, çok beğenilen bir diziye konuk oyuncu olarak girecek. Ünlü aktris, Yalı Çapkını'nın kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil olacak. Mine Tugay'ın, Emre Altuğ tarafından canlandırılan "Orhan Korhan" karakterinin eski sevgilisi olarak dizide boy göstereceği belirtildi.

Cuma günü reytingleri silip süpürüyor

Sezona damga vuran Yalı Çapkını dizisi, reytingleri silip süpürüyor. Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını, aynı gün diğer kanallarda yayınlanan "Arka Sokaklar" ve "Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı" gibi dizileri izlenmede geçiyor. 

Çetin Tekindor da dizinin kadrosunda

Usta aktör Çetin Tekindor'un da "Halis Ağa" rolüyle yer aldığı dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Şarkıcı Emre Altuğ ise "Orhan" karakterine hayat veriyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hikayesinden uyarlanan dizinin yayınlanan son bölümünde, Seyran'ın Gaziantep'e dönmesini istemeyen Ferit, tüm aileyi birleştirecek bir yılbaşı planı yapmıştı.

Yorumlar (0)