Milyonluk soru 3 yıl sonra tekrar açıldı: İşte nefes kesen anlar...

Kim Milyoner Olmak İster dün akşam izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. 250 bin TL'lik Atatürk sorusunu bilen ve 3 yılın ardından ilk defa 1 milyon TL'lik soruya ulaşan 20 yaşındaki Batu Alıcı'yla beraber izleyiciler ekran başına kilitlendi.

MEDYA 12.12.2022, 11:19 12.12.2022, 11:54
Milyonluk soru 3 yıl sonra tekrar açıldı: İşte nefes kesen anlar...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Milyoner programına dün akşam 20 yaşındaki Batu Alıcı damgasını vurdu. Batu Alıcı, 11. soruyu da doğru bilip 1 milyon TL'lik soruyu uzun bir zaman sonra açtırabildi. Fakat bu esnada zilin çalmasından dolayı program sonlanmıştı. Yeni bölümü dün akşam yayımlanan programda son soru tekrar görüldü.

1 milyonluk soru şöyleydi:

"Hangisi 'Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?"

  • A: Bala Hatun
  • B: Banu Çiçek
  • C: Bamsı Beyrek
  • D: Bayındır Han

Yarışmadan çekilme kararı aldı

Sorunun doğru cevabı A şıkkı, Bala Hatun idi. Ancak 20 yaşındaki yarışmacı cevabından emin olmayarak çekilme yönünde karar aldı. İmirzalıoğlu bunun üzerine, devam etseydi hangi şıkkı seçeceğini sordu. Alıcı, bunun üzerine "Banu Çiçek"in yer aldığı B seçeneğini seçeceğini söyledi. Yarışma sonunda doğru cevabın Bala Hatun olduğunu gören yarışmacı derin bir nefes aldı.

Kuruluş Osman'ın "Bala Hatun"undan paylaşım

Milyonluk sorunun ardından Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer de sosyal medya üzerinden soruyu yayımladı ve Instagram'da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yorumlar (0)