Milli İstihbarat Teşkilatı’nın hikayesi, “Teşkilat” dizisinde aydınlatılacak!

Başlıca rollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta gibi isimlerin paylaştığı ve merakla beklenen “Teşkilat” dizisinden ilk detaylar belirlendi. Ankara’da çekimleri devam eden dizi, 7 Mart’ta yayına başlayacak!

MEDYA 27.02.2021, 17:22 08.03.2021, 11:45
Milli İstihbarat Teşkilatı’nın hikayesi, “Teşkilat” dizisinde aydınlatılacak!

Kale gibi görünen kompleksyiyle sır gibi saklanan Milli İstihbarat Teşkilatı’nda görüntüleri ekrana getirecek ve merakla beklenen “Teşkilat” dizisinden ilk detaylar, izleyicilerle paylaşıldı. 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin tanıtımı, soysala medyada kısa süre içerisinde yankı uyandırdı.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal başrollerde

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstendiği projede başlıca rolleri ise Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi isimler paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin de rol alıyor. Dünyadaki benzer hikayelerle yarışması düşünülen dizi, MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemleri ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeleri de hikayesinde konu edecek.

Çekimler Ankara’da gerçekleşiyor

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimlerinin hikayeleştiği dizide; ülkeleri için hayatlarından feragat ederek, kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul eden yedi vatan sevdalısının fedakarlık hikayesini konu edinecek. Çekimleri başkent Ankara’da devam eden dizi, Ankara’da da uzun süredir ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekilmesine vesile oluyor.


Dizi ayrıca, Türkiye tarihinin gerçek olaylarını ve gerçek kahramanlarını da konu alacak.
 

Yorumlar (0)