Mert Fırat ve Didem Balçın, sahne tozunu yuttukları sohbette buluştu!

Zorlu PSM, bambaşka sanat dallarında icralarını üreten ünlü sanatçıları, keyifli sohbetlerde bir araya getiriyor. ‘Sahne Tozu Yutanlar’ sohbetinde bu hafta, sahnelerin ve ekranların başarılı oyuncuları Mert Fırat ve Didem Bakçın bir araya geldi!

MEDYA 04.02.2021, 12:17 05.02.2021, 09:19
Mert Fırat ve Didem Balçın, sahne tozunu yuttukları sohbette buluştu!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, sahne sanatları çalışmalarını pandemi sürecinde dijital olarak izleyicilerine aktarmaya devam ediyor. Dijital projelerden bir diğeri ise, ‘Sahne Tozu Yutanlar’ programı oldu. Programda farklı sanat dallarında çalışmalar yapan ünlü ve deneyimli isimleri bir araya geliyor ve keyfili sohbetler gerçekleştiriyor. Zorlu PSM’nin sahnesinde çekimleri yapılan sohbetlerle beraber, bilinmeyen konular da konuşuluyor.

Mert Fırat ve Didem Balçın, keyifli sohbette bir araya geldiler

Programın yeni bölümün konukları ise, DasDas Sahne’de bir çok oyunda bir araya gelen başarılı oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın oldular. Sahne tozu yutmanın kendileri için önemini konuşan Balçın ve Fırat, üniversite arkadaşlığından rol arkadaşlığına uzanan yirmi yıllık dostlukları hakkında keyifli bir sohbete daldırıyorlar izleyenleri…

Pandemi sürecinde sahne özlemlerinin arttığını belirten Balçın ve Fırat, tiyatro sahnesinde ve konservatuvar yıllarında yaşadıkları pek çok eğlenceli ve unutulmaz anılarını da bu sohbette anlatıyorlar. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin YouTube kanalında yayınlanan program, tiyatro severlere sanat dolu bir sohbet vadediyor.

Yorumlar (0)