Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu hakkındaki gerçek şaşırttı!

Rol aldığı Menajerimi Ara dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu hakkındaki gerçek, herkesi şaşırttı! Bugüne kadar birçok projede yer alan güzel oyuncunun okuduğu bölüm hakkındaki bilgi, şaşkına çevirdi!

MEDYA 10.05.2021, 14:47 11.05.2021, 07:55
Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu hakkındaki gerçek şaşırttı!

Menajerimi Ara dizisinin yıldız oyuncusu Ahsen Eroğlu hakkındaki gerçek, bir anda gündeme çıktı. Her Pazar akşamı yayınlanan ve 2015 yılında Fransa’da yayına başlayan ‘Call My Agent!’ adlı diziden uyarlanan Menajerimi Ara’da Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu’nun okudu bölümü duyan herkes şoke oldu. Bu kadar iyi bir oyuncunun farklı bir bölümde okumuş ve oyunculuk yapmaya başlamış olması, herkesi şaşkına çevirdi.

İlk olarak beden eğitimi okudu

Sevilen oyuncu hakkında araştırma yapanlar, Eroğlu’nun  Ege Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu tamamladığını gördü. Oyunculuğa Sahne 3MOTA adlı bir kurumda eğitim alarak başlayan Eroğlu, ilk olarak 2015 yılında rol aldığı ‘Modern Habil Kabil’ adlı dizi ile oyunculuğa adım attı.



27 Ekim 1994 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelen Ahsen Eroğlu, Bulgaristan göçmeni kökenli bir aileden geliyor. Daha sonra ‘Muhteşem Yüzyıl Kösen’ dizisinde rol alan Eroğlu, Cansu Dere ve Vahide Perçin’in başrolünü paylaştığı ‘Anne’ dizisinde canlandırdığı Duru karakteriyle tanınmaya başladı. Daha sonra Barış Arduç ve Burcu Birick’in başrolünde yer aldığı dizi ile ilk başrol heyecanını yaşayan Ahsen Eroğlu, dizide Kumru karakterine hayat verdi.

Canan Ergüder ile paylaşım yaptı

Rol aldığı Menajerimi Ara dizisiyle adeta yıldızı parlayan Ahsen Eroğlu, ayrıca ‘Aylin’ adlı bir kısa filmle sinemaya da adım attı. Ayrıca yönetmenliğini Çağıl Bocut’un üstlendiği ‘Sardunya’ filminde de rol alan Eroğlu, 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde ‘Genç Cadı Ödülü’ne layık görüldü.

Sosyal medya hesabında son olarak oyuncu Canan Ergüder ile pozunu paylaşan Ahsen Eroğlu, paylaşımına ‘Canım benim’ notunu düştü. Bilindiği üzere Canan Ergüder, göğüs kanseri nedeniyle Menajerimi Ara dizisinden ayrılmış ve tedavi olmaya başlamıştı.

Yorumlar (0)