Menajerimi Ara’da Dicle’nin değişimi: Yeni bir dönem başlayacak!

Fransa dizisi ‘Call My Agent’ tan uyarlanan ve yayınlandığı günden bu yana ilgi çeken Menajerimi Ara dizisinde, yeni bir dönem başlayacak. Dizinin sevilen karakteri ve Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı Dicle’nin değişimi, dizinin 35. bölüm ön izlemesine yansıdı. 

MEDYA 19.04.2021, 17:57 20.04.2021, 10:46
Menajerimi Ara’da Dicle’nin değişimi: Yeni bir dönem başlayacak!

Sezon başından bu yana ilgiyle izlenen ve 2015 yılında Fransa’da başlayan ‘Call My Agent!’ adlı diziden uyarlanan Menajerimi Ara’da büyük bir değişim yaşanacak. Dizinin geçtiğimiz gün yayınlanan 35. bölüm ön izlemesinde izleyiciler, Ahsen Eroğlu’nun hayat verdiği Dicle karakterinin değişimini gördü. Böylece fragmandan anlaşılacağı üzere hem dizide hem de Dicle’nin hayatında önemli değişimlerin yaşanacağı düşünülüyor.



Dizinin seyri değişiyor

Dizi ve film sektöründe oyuncuların ego savaşlarını, menajerlerin gözünden anlatan Menajerimi Ara’ ‘nın yeni tanıtımında, dizinin ana karakteri Dicle’bin hayatındaki değişim göze çarpıyor. Tanıtımda Dicle’nin ilk bölümlerdeki hallerini de nostaljik bir şekilde veren dizi, artık tamamen yön değiştireceğinin de sinyallerini veriyor. Neredeyse orijinal dizinin hikayesini tamamlayan ‘Menajerimi Ara’ tamamen özgün bir şekilde yeni bölümlerini sürdürecek. 



Canan Ergüder, diziden bir süre ayrılacak

Menajerlerin oyuncularla olan ilişkisine ve bu sırada kendi hayatlarında yaşadıklarına da odaklanan dizide başrolleri Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Gamze Karaduman, Semih Sırtıkızıl ve Ayşenil Şamlıoğlu paylaşıyor. Daha önce yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği diziyi, uzun süredir Deniz Çelebi Dikilitaş yönetiyor. Dizinin senaryosu ise Uğraş Güneş ve Sema Ergenekon tarafından kaleme alınıyor. Dizide son olarak Feris’e hayat veren Canan Ergüder’in göğüs kanserine yakalandığı belirtilmiş ve sevilen oyuncunun 36. bölümde diziye kısa bir süre veda ederek tedavi olacağı söylenmişti.

Yorumlar (0)