Mehmet Günsür, İtalyan dizisinde orkestra şefi oldu!

Son olarak ‘Atiye’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Mehmet Günsür, bu kez bir İtalyan dizisinin kadrosuna katıldı. La Compagnia del Cigno adlı dizinin ikinci sezondaki kadrosuna katılan Günsür, dizide müzik şefi Teoman Kaya karakterne hayat verecek. Dizi, İtalyan ulusal televizyon kanalında yayınlanacak. 

MEDYA 12.04.2021, 11:50 12.04.2021, 18:05
Mehmet Günsür, İtalyan dizisinde orkestra şefi oldu!

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, İtalya’da ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan bir dizinin kadrosuna katıldı. İtalya’nın ulusal kanalında yayınlanan La Compagnia del Cigno dizisinin ikinci sezonunda başrol oyunculardan bir tanesi olan Günsür, dizide orkestra şefi Teoman Kaya karakterini canlandırıyor. Dizinin çekimleri için İtalya’da bulunan Günsür, son olarak dijital platformda iki sezonu yayınlanan ‘Atiye’ dizisinde rol aldı. Dizinin üçüncü sezonunun da gelecek sezon yayınlanması planlanıyor.



Günsür, Alessio Boni ve Anna Valle ile başrolde oynayacak

La Compagnia del Cigno dizisinin ikinci sezon ilk bölümü, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İlk sezonunda 5.5 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kıran dizi, ikinci sezonun ilk bölümüyle de iyi bir izlenme yakaladı. Dizinin kadrosunda Alessio Boni, Anna Valle ve Hildegard De Stefano gibi isimler rol alıyor. Dizinin yaratıcı yazarı ise, Ivan Cotroneo olarak dikkat çekiyor.

Gizli bir amaç için geliyor

Dizide, sert hocaları Luca Marioni liderliğinde bulunan yedi genç müzisyen, sert rekabetlerin yaşandığı konservatuarda akademin dünyanın kapılarını aralamaya uğraşıyor.



Verdi Konservatuarı'nın eski bir öğrencisi olan orkestra şefi Teoman Kaya, özel konuk olarak okuduğu okula geliyor. Marioni ve eşi Irene'nin eski arkadaşı olan Teoman, konservatuara gizli bir amaç için geliyor. Bu gelişin getirdiği sonuçlar, konservatuardaki herkesi sarsacak bir hale getirecektir.

Yorumlar (0)