Masumlar Apartmanı, Salı gecesinin en çok konuşulan konusu oldu!

TRT 1’de yayınlanan ve yayınlandığı dünden bu yana ilgiyle takip edilen “Masumlar Apartmanı” dizisi, yine yayınlandığı günün en çok konuşulan konusu oldu. Sezen Aksu’nun yeni şarkısı “Affet” in yayınlandığı dakikalar da geceye renk kattı.

MEDYA 03.02.2021, 13:26
Masumlar Apartmanı, Salı gecesinin en çok konuşulan konusu oldu!

2020-2021 ekran döneminin vazgeçilmez dizilerinden biri haline gelen ve Salı günleri ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisi, 20. Bölümüyle oldukça konuşuldu. Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun “Çöp Apartman” hikayesinden uyarlanarak senaryolaştırılan dizide, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar başrolleri paylaşıyor.

Han ve İnci’nin evlenmesiyle beraber İnci, Han ve ailesinin evine girmiştir. Safiye’nin daha gelir gelmez İnci’ye “44 Maddelik Ev Kuralları” sunması ve tüm eşyalarını defalarca yıkatmaya çalışması izleyenleri ekran başında oldukça güldürdü. Ara ara İnci’nin Safiye’nin kurallarını ihlal etmesi ve bunu üzerine Safiye’nin çıldırması da tansiyonların yükselmesine neden oldu.

Sezen Aksu’nun yeni şarkısı “Affet” sosyal medyada çok konuşuldu

Ayrıca Safiye’nin İnci’nin sevmediği yemeği yapması, İnci’yi geçmişe götürdü ve bir anısını canlandırdı. Gülben’in ablası Safiye’nin kendisini değerli hissetmesi için yaptığı hamle ise, annelerinin ruhunun Safiye’nin ardından Gülben ile de karşılaşmasına neden oldu. Gülben’in ablası Safiye’nin içindeki ‘anne korkusu’ nu yok etmek için verdiği çaba da dizinin dikkat çeken sahnelerinden oldu.

Bir yandan Safiye, eski sevgilisi Naci’den gelen bir sürprizle beraber bastırmaya çalıştığı duygularını tekrar yaşamaya başlar. Direnmeye çalışan Safiye’nin Naci ile geçmişte yaşadıkları ve günlüklerde yazanlar üzerine yaşananlar, sosyal medyada oldukça konuşuldu. Safiye’nin Naci’yle “Bugün dışarı çıkalım mı” diye sorması izleyenleri duygulandırırken, Naci’nin hastalığının nüksetmesi ise izleyenleri üzdü. İkilinin eski günlerine döndüğü sahnelerde ise, Sezen Aksu’nun yeni şarkısı “Affet” çaldı. Şarkı, kısa bir süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Yorumlar (0)