MasterChef yarışmacısının sözleri Mehmet Şef'i çıldırttı: "Delireceğim, vallahi delireceğim!"

Mehmet Şef'in yarışmacıya verdiği ayar, MasterChef Türkiye'ye damga vurdu. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda yeteneklerini sergiledi. Şefler, oyun öncesi kırmızı takım yarışmacılarına söz verdi. Fatma Nur'un sözleri ise Mehmet Şef'i kızdırdı.

MEDYA 15.09.2022, 11:35 16.09.2022, 11:41
MasterChef yarışmacısının sözleri Mehmet Şef'i çıldırttı: "Delireceğim, vallahi delireceğim!"

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, dokunulmazlık oyunu oynayan kırmızı takım yarışmacılarına söz verdi. İtalyan şef Danilo Zanna, Fatma Nur'a soru yöneltince olanlar oldu. Fatma Nur'un sözleri Mehmet Yalçınkaya'yı kızdırdı. 

"Takımda bir sıkıntı görmüyorum"

Danilo Şef'in "Fatma Nur sen yalnızca katmer mi yaptın?" sorusu sonrasında açıklama yapan genç yarışmacı şu sözleri kullandı:

"Hayır şefim yalnızca katmer yapmadım. İlk başta Kıvanç'a yardım etmek istedim. Böreğin içerisini yaptım. Ardından ona verdim. Süt reçelini bilmiyordum. Baktım bilenler var, onlara teslim etmek istedim. Katmer ortada kalmıştı. Ben de 'Ben alayım, yapayım' dedim. Daha önce yapmadım fakat hamurunun nasıl açıldığını biliyordum. Barış'a yükleyemem. Ben istedim aldım. O arada da Yağız da geldi yardım etti. Fırın dolu olduğu için Kıvanç pişirdi. Ekipçe çalıştık. Ben takımda bir sıkıntı görmüyorum. "

Mehmet Şef tepki gösterdi: "Delireceğim"

Fatma Nur'un bu sözleri üzerine Mehmet Yalçınkaya, "Delireceğim, vallahi delireceğim!" diyerek lafını kesti ve şunları söyledi:

"Artık derdimizi anlatamıyoruz. Kendi kendime konuşmaya başladım. Ne sıkıntısı yok? Çıkmayan yemekler var, çiğ yemekler var. Yarışmacılar başarılı ve mutlu olduklarını söylüyor."

MasterChef yarışmacısı Fatma Nur ise Mehmet Yalçınkaya'nın bu tepkisinin ardından şu sözlerle kendini savundu:

"Şefim yalnızca imece usulü çalıştığımızdan söz ediyorum. Herkes birbirine yardım etti. 'O konuda iyiydik' anlamında söyledim. Yoksa dediğiniz gibi; yetişmeyen 6, 7-8 tabak var. O sebeple ben de üzgünüm açıkçası fakat yapabileceğimiz bir şey yok.

"Kırmızı takıma uyarı!

Bunun üzerine Mehmet Şef, "Arkadaşlar kendi içinizdeki sıkıntıları konuşmadığınız sürece bu böyle sürecek." diyerek takıma uyarıda bulundu.

Eleme adayları belli oldu

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te dokunulmazlık oyunda en güzel yemeği yapan yarışmacı Yağız, dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Yağız, eleme potasına Fatma Nur'u gönderdi, takım oylaması sonucu diğer eleme adayı ise Barış oldu.

Yorumlar (0)