MasterChef yarışmacıları arasında gerginlik: Bir anda fenalaştı!

MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacılarından Dilan ve Fatma Nur birbirine girdi. Yarışmada son günlerde Acun Ilıcalı ile kavga ettiği iddiası sonrasında gündem olan Fatma Nur Uçar, kavga esnasında fenalaştı. Setteki doktorlar Fatma Nur'a müdahale etti.

MEDYA 19.08.2022, 13:28 19.08.2022, 17:41
MasterChef yarışmacıları arasında gerginlik: Bir anda fenalaştı!

MasterChef Türkiye'de ana kadro seçmeleri sürerken balkonda Dilan ve Fatma Nur Uçar isimli yarışmacılar birbirine girdi. Son günlerde Acun Ilıcalı'nın yarışmada istemediği iddialarıyla gündem olan Fatma Nur, yarışmacı arkadaşıyla tartışınca fenalaştı.

İkili arasında meydana gelen tartışmanın nedeni, Fatma Nur'un iddialı olmak ile ilgili sarf ettiği ifadeler oldu. 

Yarışmacılar arasında gerilim

Fatma Nur, Barış ile iddialı olmak konusunda balkonda konuşurken, “Burada boş iddia yapan çok” sözleri sonrasında Barış da “Burada mı?” sorusunu sordu. 

Soruya yanıt veren Fatma Nur, ''Yapamıyordu, bana saldırıyordu, çıkmaya çalıştı. Yapamadı, dövme yaptırdı yine çıkamadı. Boş sözlerden ve iddialardan hiç etkilenmiyorum. Kıyamam diyorum, canım diyorum'' sözlerini kullandı. Bu sözleri duyan Dilan, ''Ne, az önce söylediğin sözleri bana mı söyledin?'' sorusunu iletti.

Dilan, onunla konuşmadığını söyleyen Fatma Nur'a,''Zaten, zahmet olacak'' cevabını verdi. Fatma Nur, bu çıkışa karşılık, ''Senin doğal halin bu sanırım. Saldırgan yapın var" sözlerini kullandı.

Normalde saldırgan olmadığını söyleyen Dilan, geçen gün yaşananları hatırlatarak yanlış bir davranışta bulunduğunu Fatma Nur'a iletti. Bu diyalogun ardından ortam gerildi ve Dilan "Şu kızı yanımdan alın” şeklinde konuştu.

Yaşananlardan sonra MasterChef yarışmacısı Fatma Nur fenalaştı. Nabzının kontrol edilmesini isteyen Fatma Nur'a doktorlar müdahalede bulundu.

Fatma Nur ne demişti?

Yarışma sırasında önceki gün Mehmet Şef'in aşağıda yarışanlara tarif verilip verilmediği yönünde soru sorması sonrasında Fatmanur, ''Asla, olabildiğince yanlış yapmalarını bekliyorum. Onlara tarif verene de kızıyorum" sözlerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)