MasterChef'te Uğur diskalifiye edildi!

MasterChef yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı küfür ve hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle diskalifiye edildi. Gözyaşları içerisinde kalan yarışmacı, kendisine ve geçmişine sinirli olduğunu söyledi.

MEDYA 30.11.2020, 11:51 30.11.2020, 15:41
MasterChef'te Uğur diskalifiye edildi!

MasterChef yarışmasında dün akşam takım oyunu oynandı. Söz konusu oyunda yarışmacılara Tayland mutfağından yemekler verildi. Yarışmacılardan Money Bag, Etli Massaman Köri, Tom Kha Gai, Pad Thai ve Mango Sticky Rice yapmaları istendi. Oyunu mavi takım kazandı. Bunun üzerine kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Eray, Barbaros ve Emir'in yarıştığı dokunulmazlık mücadelesini Emir kazandı.

Uğur, Barbaros ve Sefa'nın eleme oyunu oynayacağı kesinlik kazandı. Somer Sivrioğlu, eleme oyunundan önce Uğur'u çağırdı.

Somer Sivrioğlu, geçmişte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle Uğur'un yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi. Alınan bu kararın ardından Uğur'un gözyaşları içerisinde kaldığı görüldü. 

"Ailevi sıkıntılarım vardı"

Uğur, bu nedenle MasterChef'ten ayrılmayı aslında hiç istemediğini söyledi. 

2012 senesinde sosyal medyada aktif olmaya başladığını belirten Uğur, o dönemde ailevi sıkıntılar yaşadığını ve saldırgan bir insan haline geldiğini söyledi.

"Pişmanlık hissettim"

Uğur, zaman içerisinde pişmanlık hissettiğini kaydederek, Acun Medya'dan ve yarışmayı izleyen herkesten özür diledi.

"Geçmişime karşı sinirliyim"

İnsanların tanıdığı gibi birisi olmadığını söyleyen Uğur, geçmişine ve kendisine karşı sinirli olduğunu ifade etti. Uğur, bir aileye sahip olduğunu ve onların karşısında böyle çıktığı için utandığını belirtti. Uğur, kendisine destek veren herkesten defalarca özür diledi. 

"Haddini aşan paylaşımlardı"

Mehmet Yalçınkaya, Uğur'un yaptığı paylaşımların haddini aştığını ifade ederek, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara mutlaka dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

"Utanıyorum"

Uğur, bu duruma düştüğü için utandığını ve şeflerin yüzüne bile bakamadığını, çok kötü bir halde olduğunu söyledi. 

Diğer yarışmacılar, Uğur'un diskalifiye edilmesi üzerine gözyaşlarına boğuldu.

Sosyal medyadan paylaşım yaptı 

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Uğur, çocukluğundan beri yemek yapmayı ve sunmayı hayal ettiğini belirterek, bu hayal doğrultusunda ilerlerken yolunun her zaman yemeğe ve mutfağa çıktığını ifade etti.

"Bocaladım ve hata yaptım" 

Uğur, insanların hayallerine doğru ilerlerken büyüdüğünü, ergenlik ve delikanlılık arasında bocaladığını ve sık sık hata yaptığını, kendisinin de bu durumu yaşadığını kaydetti. 

"Hikâyem sona erdi"

Sosyal medyanın yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu ve bu tarz hatalar için zemin hazırladığını belirten Uğur, çocukluk dönemine ait paylaşımları nedeniyle MasterChef hikâyesinin sona erdiğini belirtti. 

"Paylaşımlar için üzgünüm"

Uğur, MasterChef'te final oynamayı istediğini, fakat artık bu hedefini gerçekleştiremediğine değil, sosyal medyada yaptığı paylaşımlara üzüldüğünü ifade etti. 

"Özrümü kabul edin"

Tv8 ailesi, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, yarışmacı arkadaşları ve kendisine destek veren herkesten özür dileyen Uğur, bu özrünün kabul edilmesini rica etti.

Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların çocukluğuna ve gençliğine verilmesi gerektiğini belirterek, bağışlamanın büyüklük olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)