MasterChef'te hayallerine veda eden isim belli oldu

Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyesi olduğu MasterChef'te eleme potasında bulunan 6 yarışmacı Vural, Fatma Nur, Atike, Melih, Kıvanç ve Barış elenmemek için hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda yarışmacı Melih, MasterChef hayallerine veda etti. MasterChef'in son bölümüne Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’ya konuşan Atike'nin sözleri damga vurdu. 

MEDYA 19.09.2022, 15:21 19.09.2022, 16:58
MasterChef'te hayallerine veda eden isim belli oldu

MasterChef Türkiye'nin dünkü bölümünde ipler iyice gerildi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyesi olduğu yarışmada eleme yarışması oynandı. Potada olan Atike, Vural, Fatma Nur, Kıvanç, Melih ve Barış zamana karşı yarışırken en iyi tabağı çıkarmak için yeteneklerini sergiledi. Fakat Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’dan söz alan Atiken'in, yarışmacı arkadaşlarına sitemi çok konuşuldu.

“Herkes kadar sen de gidebilirsin”

MasterChef'te Mehmet Şef'in "Atike, sen '3 çocuğum var. Onları bıraktım geldim. Bunun için mücadele ediyorum.' demişsin. Bu düşüncelerle gelip yedeklerde mücadele ettin. İlk hafta eleme potasındasın. Sen de herkes kadar gidebilirsin." sözleri sonrasında açıklama yapan Atike onu eleme potasına gönderen yarışmacı arkadaşlarını hedef aldı. 

“Cehennemde gibiyim”

Atike açıklamasında şu sözleri kullandı:

“Şu an cehennemde gibiyim. Gelir gelmez kör kuyularda kendimi merdivensiz kalmış gibi hissediyorum. Kazanmak için geldim. Kazanmak için gayret ettik. Ana kadroya girmişken eleme potasından eve dönmek istemiyorum. Böyle bir şey gelmeyecek. Hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım. Size doğru bir tabak sunabilmek için çalışacağım. İlk geldiğimde hiçbir şeyin farkında değildim. İlk başta şaşkın bir şekilde gezindim. Uyum sağlayamadım. Stres. Her şey ters köşe yapabiliyor burada Yarışmanın formatının haricinde arkadaşlar da değişik tavır alabiliyor. Konuşulan şey doğru olmuyor. Söylenenler farklı yorumlanıyor. İçeride 'Atike'yi yazmayacağız' deyip sonrasında yaşananlar. Herkes yazabilir. Beni neden yazıp yazmadıklarını sorgulamam. Benim şaşkınlığım 'Atike kesinlikle yazılmayacak' denmesi ve daha sonra potaya gönderilmem... Onların takdiri fakat durum bu."

Melih, MasterChef’e veda etti 

MasterChef Türkiye'de eleme potasındaki Melih, Kıvanç, Barış, Fatma Nur, Atike ve Vural hünerlerini sergiledi.

Eleme gecesinin ilk turunda peynir çeşitleri ile tabak hazırlayan bu 6 yarışmacıdan Vural, Atike ve Kıvanç eleme potasından çıkmayı başardı.

2. turda kazanarak yarışmaya ve hayallerine devam eden bir diğer isim ise Fatma Nur oldu. 

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyesi olduğu yarışmada elenerek hayallerine veda eden isim Melih oldu.

Yorumlar (0)