Kubilay Aka’nın Çukur dizisine vedası, oldukça konuşuldu!

Bir ekran fenomeni haline gelen ve sezon sonunda ekranlara veda edecek olan Çukur dizisinin Celasun’u Kubilay Aka, diziye erken veda eden isim oldu. Dizide kimliği belirsiz biri tarafından öldürülen Celasun karakterinin ardından, dizi oyuncuları da Aka için paylaşımda bulundular. Kubilay Aka, yen bir dizi projesine başlayacağı için diziye erken veda etti.

MEDYA 07.04.2021, 13:14 08.04.2021, 09:39
Kubilay Aka’nın Çukur dizisine vedası, oldukça konuşuldu!

Ekran kariyerine Vatanım Sensin dizisinin ilk sezonunda rol alarak başlayan ve daha sonra 4 sezondur Çukur dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Kubilay Aka, diziden ayrıldı. Rol aldığı dizide Celasun karakterine hayat veren Aka, yeni projesine başlayacağı için hazırlıklara başlayacak. Bu nedenle Aka, diziye erken veda etti. Çukur dizisi ise, bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

Celasun mesajları, sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Çukur dizisinin 123. Bölümünde izleyiciyle veda eden Kubilay Aka’nın canlandırdığı Celasun karakteri, arabasına bindiği anda koltuğun arkasında bulunan biri tarafından iple boğuldu. Kimliği belli olmayan kişi tarafından öldürülen Celasun, onu öldüren kişi tarafından bir ormanda kazıla çukura gömüldü. İzleyiciler dizinin yayınlandığı o dakikalarda, sosyal medyada ‘Celasun’ mesajları atmaya başladı. Dizi oyuncularından Aras Bulu İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Cem Uslu, Necip Memili, Ece Yaşar ve Ferit Kaya gibi isimler de Aka’nın ardından veda paylaşımlarında bulundu.

Yeni projeleri merakla bekleniyor

Kubilay Aka, yeni dizisi Camtavanlar için hazırlık sürecine gireceği için, Çukur dizisine erken veda etti. Dizide Bensu Soral ile başrolde oynaması planlanan Aka’nın, ayrıca geçen yıl ilk sezonuyla kapı baca kıran ve Kerem karakterini canlandırdığı  ‘Aşk 101’ dizisinin ikinci sezonu da merakla bekleniyor.  Aka dizide Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Filiz Yazıcı ve Selahattin Paşalı gibi isimlerle rol alıyor.

Yorumlar (0)