Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden sahne paylaşıldı! İşte yeni bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti, cuma günü yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Kanalın Twitter hesabından Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden bir ön izleme sahnesi ile fragman yayımlandı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde ne olacak? sorusunun yanıtı aranıyor. İşte detaylar...

MEDYA 27.04.2023, 09:41 27.04.2023, 17:49 Hakan Öksüz
Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden sahne paylaşıldı! İşte yeni bölüm fragmanı

Melis Civelek'in senaryosunu kaleme aldığı "Kızılcık Şerbeti" dizisi, RTÜK'ün hışmına uğramasının ardından gündeme oturdu. SHOW TV'de ekranlara gelen dizisinin son bölümü, RTÜK'ün kararıyla yarıda kesilmişti. Rakip dizilerin oyuncuları, Kızılcık Şerbeti'ne destek vermiş ve kararı eleştirmişti.

Tartışmalı dizi Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yeni bölümüyle ekranlara geleceği öğrenildi. Kanalın Twitter'dan yaptığı paylaşımda yeni bölüm fragmanına yer verildi. Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünün tanıtıldığı ön izleme sahnesi ile fragman dikkat çekti.

Yeni bölümden ön izleme sahnesi paylaşıldı

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden bir ön izleme sahnesi paylaşıldı. Paylaşılan sahnede Nursema ile Ömer'in duygu dolu konuşması görülüyor. Nursema'yı yeniden evinde gören Ömer, bu durum nedeniyle mutlu olduğunu söylüyor. "Kötü şeyler bizi büyütür, değiştirir Nursema." diyen Ömer ile yeğeni Nursema'nın dertleştiği sahneye, Twitter'da beğeni yağdı.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde ne olacak? 

Hayranlar, Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde ne olacak? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Ömer, oğlu Metehan'ı kurtarmak için suçu üstüne almıştır. Kıvılcım, Ömer'in başına gelenlerden sorumlu tutulacaktır. Kıvılcım'a en büyük desteği Doğa verecek. Annesine destek veren Doğa'nın bu yüzden eşiyle arası açılacaktır. Umut ise Nursema ile iletişim kurabilmek için yeni çözümler üretmek zorundadır. Nilay ise sahtekarların ağına düşmüştür ve gittikçe dibe batmaktadır.

Yorumlar (0)