Kıvanç ve Özge, "The Sopranos" hayranlarını sevindirecek

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci'nin yeniden rol arkadaşı olacağına ilişkin haberler, hayranları sevindirdi. Edinilen bilgilere göre iki ünlü oyuncu, "Ay Yapım" tarafından yapılacak dizinin başrollerinde yer alacak. Bir mafya ailesinin hayatını anlatacak olan yapım, gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak kabul edilen The Sopranos'tan uyarlanacak.

MEDYA 15.11.2022, 10:40 15.11.2022, 17:15 Hakan Öksüz
Kıvanç ve Özge, "The Sopranos" hayranlarını sevindirecek

Netflix platformunda yayınlanan 7 bölümlük "Yakamoz S-245" isimli mini dizide oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci'nin yeniden rol arkadaşı olacağı öğrenildi. Son olarak "Aşıklar Bayramı" filmiyle izleyicilerin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez Ay Yapım imzalı bir yapımda rol alacak.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan "Kral Kaybederse" adlı dizinin kadrosundan ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ'un, Özge Özpirinçci ile yeniden rol arkadaşı olacağına ilişkin haber, hayranları heyecanlandırdı. Edinilen bilgilere göre "Aile" adlı yeni dizi, daha önce "İçerde", "Çukur" ve Üç Kuruş" gibi mafya temalı dizileri seyircilere sunan Ay Yapım tarafından yapılacak.

Dizinin ismi "Aile" olacak

Dizinin isminin "Aile" olması kafaları karıştırdı. Bunun romantik bir aile dizisi olmayacağı kaydedildi. Aktarılan bilgilere göre dizi, bir mafya ailesinin hayatına odaklanacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrollerinde yer alacağı yapımın, HBO'nun efsanelerinden biri olan "The Sopranos" dizisinden uyarlanacağı öğrenildi.

The Sopranos'tan uyarlanacak

Dizi dünyasına damga vurması beklenen mafya ailesi temalı yeni yapımın haberlerinin duyurulmasının ardından The Sopranos dizisi merak edildi. 1999-2007 arasında HBO tarafından yayınlanan 86 bölümlük The Sopranos dizisi, tarihin en başarılı yapımları arasında gösteriliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda James Gondolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco ve Tony Sirico gibi isimler yer alıyor.

The Sopranos'un konusu

New Jersey'de yaşayan bir mafya ailesinin başından geçenleri konu alan dizi, diğer mafya temalı yapımlardan oldukça farklı. Dizide, mafya ailesinin iç içe geçen gündelik yaşamı ve "iş hayatı" gözler önüne seriliyor. Hayatında çeşitli sorunlar yaşayan mafya lideri Tony Soprano, bunları aşmak için psikolojik destek almayı kabul eder. Dizide, Tony'nin yaşadığı sorunların kökenleri araştırılmaktadır. 

Yorumlar (0)