“Kağıtlar Hayatlar” filminin fragmanı, izleyiciye sunuldu!

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ve merakla beklenen Kağıttan Hayatlar’ filmi, 12 Mart’ta izleyicilerle buluşuyor. Ulusoy’un kağıt toplama işçisi çocukların amiri olarak rol aldığı filmin fragmanı ise, izleyicilerle paylaşıldı.

MEDYA 01.03.2021, 17:05 01.03.2021, 17:42
“Kağıtlar Hayatlar” filminin fragmanı, izleyiciye sunuldu!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un, çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul ile başrolü paylaştığı ve merakla beklenen “Kağıttan Hayatlar” filminin fragmanı yayınlandı. 4 sezon boyunca “Hakan Muhafız” dizisiyle dijitalde izleyiciyle buluşan ve yeni dizisi “Yeşilçam” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ulusoy’un yeni filmi “Kağıttan Hayatlar”, 12 Mart’ta izleyci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ayrılmaz ikili Mehmet ve Ali

Filmin konusu ise, İstanbul'un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli ve adına yakışır bir ara sokağında geçiyor. Kağıt toplayıcısı bir genç olan Mehmet’e odaklanan Kağıttan Hayatlar’da; bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales'in çekçek çuvalından, Mehmet’in hayatını değiştirecek biri çıkıyor. Çuvalın içinden, 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk belirir ve çocuğun nereden geldiği belirsizdr. Mehmet bir yandan Ali'yi ailesine kavuşturmak için var gücünü ortaya koyar. Bir yandan da Mehmet ve Ali ile ayrılmaz bir ikili haline geleceklerdir ve bir bağ kuracaklardır.

Çağatay Ulusoy başrolde

Filmin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul yer alırken, kadroda ayrıca Turgay Tanülkü, Ersin Arıcı ve Selen Öztürk de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini “Sarıkamış Çocukları”, “Ayla”, “Müslüm” ve “Türk İşi Dondurma” gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlenen Can Ulkay üstlenirken, senaryosu ise “Behzat Ç”, “46 Yok Olan”, “Saygı” gibi yapımların senaryosunu da yazan Ercan Mehmet Erdem yazdı.

Yorumlar (0)