Jared Letto ve Anne Hathaway, “We Crashed” dizisinde buluşuyor!

Dijital platformda yayınlanacak olan “We Crashed” dizisi, iki Hollywood yıldızı Jared Letto ve Anne Hathaway buluşuyor!

MEDYA 31.01.2021, 17:11 01.02.2021, 09:10
Jared Letto ve Anne Hathaway, “We Crashed” dizisinde buluşuyor!

Hollywood’un iki efsane yıldızı Jared Letto ve Anne Hathaway, yeni bir dizi için bir araya geliyor. Dijital platformda yayınlanacak olan dizi, dünyanın en değerli girişimlerinden bir tanesi olan “WeWork” ün aç gözlü yükselişinin ardından hızlı düşüşünü konu alacak. Dizinin adı ise “WeCrashed” olarak belirlendi.

Anne Hathaway ve Jared Letto ilk defa bir dizide buluşuyor

Anne Hathaway son olarak, Doug Liman filmi "Locked Down" ve "The Witches" gibi yapımlarda yer almıştı. "The Devil Wears Prada" filmindeki rolüyle asla unutulmayan Hathaway, Robert de Niro ile rol aldığı “Intern” filmindeki rolüyle de bol övgü toplamıştı. 2013 yılında, drama filmi“Dallas Buyers Club” daki rolüyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Jared Letto, "Fight Club", "Requiem for a Dream", "Blade Runner 2049" gibi projelerdeki rolleriyle unutulmuyor.

İkilinin uzun bir süre sonra ilk dizisi olacak olan “WeCrashed” ın ortak yazarlığını ise Lee Eisenberg ve Drew Crevello üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise, John Requa ve Glenn Ficarra üstlenecek. İkili ayrıca, dizinin  yönetici yapımcılığını da yapacak.

Yorumlar (0)