Jackie Chan neden artık Hollywood'da olmadığını açıkladı

Çin'in ünlü aktörlerinden Jackie Chan uzun bir zamandır Hollywood ile arasına koyduğu mesafenin nedenini açıkladı.

MEDYA 04.11.2020, 21:20 04.11.2020, 21:25
Jackie Chan neden artık Hollywood'da olmadığını açıkladı

Çin sinemasının ünlü aktörlerinden Jackie Chan, 66 yaşına gelmiş olmasına karşın aksiyon kariyerine büyük bir hızla devam ediyor. Son olarak Vanguard'ın yapımında rol alan Jackie Chan, filminin fragmanının yayınlanması sonrası Brezilya'da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Chan neden artık Amerikan Sineması iş birliğine gitmediğini açıkladı.

Stanley Tong'un yönetmenliğin yaptığı Vanguard, usta oyuncu Jackie Chan'in 100'ün üzerindeki yapımla ilerlettiği kariyerinin son filmi. Oyuncu yeniden aksiyon filminde rol almış oldu. Öncesinde Amerikalı yapımcılarla pek çok filmi olan Jackie Chan, ABD sinemasına ilişkin de açıklamalar yaptı. Şimdilerde Hollywood ile bir ilişkisi olmayan Chan konuya ilişkin şunları söyledi:

"Kendimi tekrar etmeyi sevmiyorum"

"İzleyicilerin her sene benim farklı bir yönümü görmesini stiyorum. Yalnızca beni izleyicilerin aksiyon filmlerinde oynayan biri olarak görmesini istiyorum. Aksiyon oyuncusu olarak değil. Kendimi tekrar etmek istemiyorum."

Chan'in son filmi Vanguard Eylül ayında izleyiciyle buluştu. Amerika'da ise 20 Kasım tarihinde sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)