İzleyenler çileden çıktı: Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik gelişme

Yayınladığı ilk günden itibaren gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla gündemde en üst sıralarda yer alan Yalı Çapkını'ndaki bazı sahneler hem kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu ve izleyicileri rahatsız etti.

MEDYA 25.01.2023, 10:14
İzleyenler çileden çıktı: Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik gelişme

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı Yalı Çapkını dizisi, yayınlanan her bölümüyle reyting listesinde zirvede yer alıyor. Ancak son zamanlarda yayınlanan bölümlerde çok fazla yasak aşk sahnesinin yer alması birçok kesimde rahatsızlık oluşturdu.

“Rahatsızlık duyuyor” iddiası

Sosyal medyada paylaşılan iddialara göre, kitabından uyarlanan dizi hakkında Gülseren Budayıcıoğlu, senaryonun mevcut durumundan rahatsızlık duydu ve hikayeyi bitirmek istedi. Hatta Budayıcıoğlu’nun kanal yönetimiyle görüşme sağladığı ve dizinin final yapmasını istediği ortaya atıldı.

Ferit sahneleri gerginliğe sebep oldu

Diğer bir taraftan dizinin cuma akşamı izleyicisiyle bir araya geleceği bölümünde Ferit'in yasak aşk yaşadığı Pelin'i ailesi ve eşiyle hayatını sürdürdüğü eve getirmesi diziyi sevenleri çileden çıkardı. Senaryo gereği birkaç kadınla beraberlik yaşayan Ferit'i oynayan Mert Ramazan Demir'in de bu durumdan dolayı rahatsızlık duyduğu ve hatta bu olay sebebiyle senaristlerle arasında gerginlik yaşandığı da iddialar arasında.

Yorumlar (0)