İşte haftanın en çok izlenen Türk dizileri!

Dizi tutkunları, geçtiğimiz haftanın en çok izlenen yapımlarını merak ediyor. Hangi yeni dizi, rakiplerini sollayarak tüm kategorilerde zirveye çıktı? Haftanın en çok izlenen dizileri hangileri? İşte detaylar...

MEDYA 18.10.2022, 16:54 20.10.2022, 09:23 Hakan Öksüz
İşte haftanın en çok izlenen Türk dizileri!

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yeni sezon başladı, birbirinden iddialı diziler seyirciyle buluştu. Yaz aylarında tutkunu oldukları dizilerden uzak kalan izleyiciler, yeni sezonda ekrana kilitlendi. Bir Küçük Gün Işığı, Kusursuz Kiracı, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yalı Çapkını gibi yeni yapımlar seyirciyle buluştu. Milyonları ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman, Kardeşlerim, Camdaki Kız ve Gönül Dağı gibi beğenilen diziler de yeni sezonlarıyla ekranlara döndü. 

Yalı Çapkını zirvede!

Seyirciler, geçtiğimiz haftaya hangi dizilerin damga vurduğunu öğrenmeye çalışıyor. Reyting yarışmasını hangi dizinin önde götürdüğü merak ediliyor. Edinilen bilgilere göre Star TV'de ekranlara gelen Yalı Çapkını, önceki haftanın en çok izlenen televizyon dizisi oldu. Ekrana geldiği cuma gününe damga vuran Yalı Çapkını dizisi, tüm kategorilerde zirvede yer aldı.

Cumartesi gününün lideri Gönül Dağı!

Yalı Çapkını'nın ardından önceki haftanın en çok izlenen Türk dizisi Gönül Dağı oldu. 3. sezonunun 72. bölümüyle seyircilerin karşısına çıkan TRT 1 yapımı Gönül Dağı, izleyicilerin en çok ilgi gösterdiği ikinci dizi oldu. Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Hazal Çağlar, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya gibi isimleri barındıran Gönül Dağı, her haftanın cumartesi günü ekrana geliyor.

Kuruluş Osman'da Viking rüzgârı!

Gönül Dağının ardından listenin üçüncü sırasında ise Kuruluş Osman dizisi bulunuyor. 4. sezona fırtına gibi başlayan Kuruluş Osman, 100'üncü bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni sezonda Vikingler ile çarpışan Osman Bey, politik manevralarıyla bölgedeki hakimiyetini güçlendirmek istiyor. Çarşamba günleri ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Hakan Yılmaz, İpek Karapınar, Begüm Çağla ve Nihat Altınkaya gibi isimler yer alıyor.

Listede bu diziler de var!

Önceki haftaya damga vuran Yalı Çapkını, Gönül Dağı ve Kuruluş Osman, milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitledi. Peki en çok izlenen diziler listesinde başka hangi yapımlar var. İşte sırasıyla birlikte önceki haftanın en çok izlenen diğer dizileri...

  • Teşkilat,
  • Yargı,
  • Alparslan: Büyük Selçuklu,
  • Ben Bu Cihana Sığmazam,
  • Kardeşlerim, 
  • Camdaki Kız,
  • Üç Kız Kardeş.

 

Yorumlar (0)