İşte Fatih Portakal'ın yeni adresi!

"Benden kurtuluş yok" diyerek ortaya çıkan Fatih Portakal, yeni adresini açıkladı.

MEDYA 13.10.2020, 10:07 14.10.2020, 16:55
İşte Fatih Portakal'ın yeni adresi!

FOX TV'den ayrılan Fatih Portakal, Twitter hesabından yeni adresini açıkladı.

Kendi YouTube kanalını aktif olarak kullanarak gündem başlıkları üzerine değerlendirmelerde bulunacağını belirten Fatih Portakal, YouTube kanalında gazeteci Cüneyt Özdemir gibi canlı konuklar da ağırlamayı planlıyor.

Şahsi Twitter hesabı üzerinden video paylaşan Fatih Portakal, 3 sene önce kendine YouTube kanalı açtığını ancak Fox TV döneminde şirket politikası sebebiyle kullanmasına izin verilmediğini belirtti.

İnsanlara erişmenin artık bir hududunun olmadığını kaydeden Fatih Portakal, bu işin sadece televizyon ekranlarından yapılamayacağını gördüğünü ve dijital ortamda insanlara dokunulabilindiğini ve insanlara sosyal medya üzerinden derdini anlatabileceğini gördüğünü belirterek, bu yüzden YouTube kanalını aktif etme kararı aldığını ve 20 gün gibi kısa sürede 200 bin aboneyi geçtiğini ifade etti.

"Burada yapmak istediğinin n eolduğu" sorusunu kendine soran Fatih Portakal, sıkıntıları ortaya koymak, problemlerin üzerine gidip konunun ilgili ve yetkililerinden bilgi almak, o bilgileri kamuoyu ile paylaşmak, içine sinmesi durumunda o bilgileri abonelerine anlaşılır bir biçimde taşımak olduğunu dile getirdi.

YouTube kanalında bazen kendisinin konuşacağını bazen de canlı yayın konuklarının olacağını söyleyen Fatih Portakal, dijital mecrada ve canlı yayında herkesin sesini duyurmaya çalışacağını kaydetti.

Twitter'dan bir başka açıklamada daha bulunan Fatih Portakal, "Benden kurtuluş yok" diyerek geç de olsa sosyal medya macerasının başladığını bildirdi.

Yorumlar (0)