İş Sanat Masal Tiyatrosu, çocuklarla dijital oyunlarda buluşuyor!

İş Sanat, her Pazar çocuk tiyatrosuyla beraber izleyenleriyle buluşuyor! Sosyal medya kanalları aracılığıyla buluşacak olan oyunlar arasında; Oz Büyücüsü, Cüceler ve Ayakkabıcı, Güzel ve Çirkin, Ağustos Böceği ile Karınca gibi klasikler yer alıyor.

MEDYA 04.02.2021, 12:42 04.02.2021, 12:43
İş Sanat Masal Tiyatrosu, çocuklarla dijital oyunlarda buluşuyor!

İş Sanat, pandemi döneminde “Masal Tiyatrosu” projesini, dijital olarak çocuk izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Şubat ayında da tam gaz devam edecek olan oyunlar, Her Pazar saat 15.00 itibariyle yayında olacaklar. İş Sanat Masal Tiyatrosu kapsamında 4 klasik çocuk oyunu izleyenlerle bir araya geliyor.

Oyunlar, İş Sanat’ın web sitesinde izlenebilecek

Şubat oyunları arasında Oz Büyücüsü, Cüceler ve Ayakkabıcı, Güzel ve Çirkin, Ağustos Böceği ile Karınca yer alıyor. 7 Şubat Pazar saat 15.00’da Oz Büyücüsü, 14 Şubat Pazar saat 15.00’da Cüceler ve Ayakkabıcı, 21 Şubat Pazar saat 15.00’da Güzel ve Çirkin ve 28 Şubat Pazar saat 15.00’da Ağustos Böceği ile Karınca oyunları, İş Sanat’ın sosyal medya hesapları ve web sitesinden izlenebilecek.

“Oz Büyücüsü” ve “Güzel ve Çirkin” oyunları, Lerzan Pamir’in yönetmenliğinde gerçekleştirildi. İki oyunda da başafrılı oyuncular Aslı Tandoğan, Anıl Altınöz ve Mert Aydın rol alıyor. Masalları, izleyenlere keyfili vakit geçirmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)