İddialı kadrosuyla beklenen “Ölüm Zamanı” dizisinde çekimler bitti!

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği ve genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ölüm Zamanı” dizisinin çekimlerinde sona gelindi. İddialı dizi, dijital platform Exxen’de yayınlanacak.

MEDYA 10.02.2021, 15:56
İddialı kadrosuyla beklenen “Ölüm Zamanı” dizisinde çekimler bitti!

Başlıca rollerinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yanı sıra genç oyuncular Mert Yazıcıoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Mert Ramazan Demir, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan’ı buluşturan “Ölüm Zamanı” dizisi, çok yakında yayına girecek. Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan dizinin, 2021’de yayına başlayan dijital platform Exxen’de yayına girmesi bekleniyor.

Bir kampta yaşanan sıra dışı olaylar

Gerilim ve heyecanın had safhada olacağının sinyallerini veren dizide, bir kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıra dışı olaylar konu ediliyor. Dizinin yönetmenliğini ise, “Benim Varoş Hikayem” filmiyle bir çok festivalden ödül alan ve “Aynen Aynen” dizisinin de iki sezon yönetmenliğini üstlenen Yunus Ozan Korkut gerçekleştiriyor.

Dizinin oyuncuları arasında, son olarak “Alef” dizisinde görünen ve “Gelincik” filmindeki rolüyle 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde  “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü kazanan Ahmet Mümtaz Taylan, “Aşk 101” dizisinin Sinan’ı Mert Yazıcıoğlu, “Çıplak” dizisinin oyuncusu Mert Ramazan Demir, “Çukur” dizsinde canlandırdığı Karaca karakteriyle ünlenen Ece Yaşar, “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş ve en son “Zalim İstanbul” dizisinde görünen İdris Nebi Taşkan bulunuyor.

Yorumlar (0)