İbrahim Erkal’ın veliahtı Ayaz Toprak, Anneler Günü için seslendirdi!

Fantezi müziğinde güçlü çalışmalara imza atan merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın veliahtı görülen Ayaz Toprak, Anneler Günü için özel bir hazırlık yaptı. Yeni klip çalışması ‘Sevmek Lazım’ı sevenlerine sunan Toprak, sosyal medyada gündem oldu. 

MEDYA 09.05.2021, 15:48 10.05.2021, 11:41
İbrahim Erkal’ın veliahtı Ayaz Toprak, Anneler Günü için seslendirdi!

Fantezi müzikte yeni bir soluk olarak tanımlanan başarılı sanatçı Ayaz Toprak, bu kez anneler için söyledi. Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın veliahtı olarak görülen sevilen sanatçı Toprak, Anneler Günü için bir şarkı kaleme aldı. Sözü ve müziği Ayaz Toprak’a ait olan ‘Sevmek Lazım’ adlı şarkısını yayınlayan Toprak, sosyal medyada beğeni topladı.



‘Hep yaşasın Anneler’ dedi

Şarkısı için klip çeken ve şarkıyı da o şekilde yayına koyan Ayaz Toprak, sosyal medyada anneler tarafından beğenildi. ‘Sevmek Lazım’ şarkısı bolca paylaşılan Toprak, klibinde kadına şiddete de ‘Hep yaşasın Anneler’ diyerek karşı çıktı. 



Şarkısında, kadınların gül ve çiçek olduğunu söyleyen Toprak, kadınları ağlatanlarında nasıl can vereceklerini belirten sözler sarf ediyor. Şarkısında Anneler Günü için özel bir mesaj da yayınlayan Toprak, başta kendi annesi ve eşi olmak üzere sevgileri ve şefkatleriyle evlatlarını yetiştiren tüm annelere seslendi. Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Toprak’ın şarkısı, dinleyiciler tarafından beğenildi.

Yorumlar (0)