Hızlı ve Öfkeli’nin dokuzuncu filminden yeni tanıtım: Parçalanan Arabalar!

Merakla beklenen filmler arasında bulunan Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, izleyicisinde heyecan yaratmayı sürdürüyor. 20 yıldır sinemaseverleri sinemaya başlayan seri filmin son filminden yeni bir video yayınlandı. Çekimler sırasında zarar ören arabaların yaşadıklarını kayıt altına alındı ve şahane bir video olara izleyiciye sunuldu!

MEDYA 08.05.2021, 11:45 09.05.2021, 09:00
Hızlı ve Öfkeli’nin dokuzuncu filminden yeni tanıtım: Parçalanan Arabalar!

Dünya çapında 5 milyon dolar hasılat elde etmiş efsane film serisi Hızlı ve Öfkeli, dokuzuncu filmiyle geliyor. Sinemaların açılma durumuna göre vizyon tarihi de açıklanacak olan filmi merakla bekleyen hayranlara, yeni bir video hazırlandı. Yaklaşık 20 yıldır macerasını sürdüren seri film merakla beklenirken, yeni videosu ise bir anda değişimler geçiren arabalar üzerine. 



Arabaların başına gelmeyen kalmadı

Filmin çekimleri sırasında milyon dolarlık arabalar, maddi hasara uğradı. Kimi araba parçalandı, kimi araba ise yandı ve kül oldu. İşte kamer arkasında arabaların başına gelenler, kayda alındı ve gerçekte de yaşananlar gözler önüne serildi.



“Ne kadar hızlı olursa olsun, hiç kimse geçmişinden kaçamaz” sözüyle yola çıkan filmin kamera arkasında yaşananlar, büyük bir emeğin verildiğini gözler önüne seriyor. Filmin yönetmenliğini ise, Justin Lin üstleniyor. Lin daha önce film serisindeki dördüncü, beşinci ve altıncı filmlerin de yönetmenliğini üstlenmişti. 



Serinin dokuzuncu filminin çekimleri ise Azerbaycan, Tokyo, Londra, Edinburg ve Orta Amerika’da gerçekleşti. Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Kurt Russell Nathalie Emmanuel ve Jordana Brewster’ın rol aldığı film; Dom Toretto’un ailesiyle başladığı sakin hayatla başlıyor. Ancak o hayatın ötesindekii tehlikelerden haberdaor olan Toretto, geçmişteki günahlarıyla yüzleşmelidir. Terk edilmiş olan kardeşi Jakob ile karşı karşıya gelmek zorunda kalacak olan Toretto, ekibiyle bir araya gelerek yeni bir savaşı başlatacaktır.

Yorumlar (0)