Harry Potter’ın Ron Weasley’i, filme dönüş için şart koydu!

Harry Potter’ın sekiz filmlik serisinde ‘Ron Weasley’ karaterine hayat veren Rupert Grint’e karalteri yeniden canlandırıp canlandırmayacağı hakkında bir soru soruldu. Grint’in karakteri yeniden canlandırabilmek için tek bir şartı var.

MEDYA 25.03.2021, 16:44 26.03.2021, 12:35
Harry Potter’ın Ron Weasley’i, filme dönüş için şart koydu!

Sekiz filmlik efsane fantastik film serisi Harry Potter’ın ‘Ron Weasley’ i Rupert Grint, özel bir röportaj yaptı. 32 yaşındaki yıldız oyuncuya, ‘Harry Potter’ filminde canlandırdığı karakteri yeniden canlandırıp canlandırmayacağı konusunda bir soru soruldu. İlk filmde rol alırken 11 yaşında olduğunu söyleyen Grint, kendisini epey zorlayan bir çekim süreci içinden geçtiklerini belirtti.

Herkesin geri dönmesi şartıyla filmde yeniden rol almayı isteyeceğini söyledi.

Yer yer Harry Potter’ın kendini d-boğduğunu itiraf eden Grint, neredeyse 10 yıl boyunca hep projeyle iç içe olduğunu belirtti. Grint, karakteri yeniden oynamak için ise sadece tek bir şartı olduğunu söyledi. Karakteri yeniden canlandırmayı hayal edemediğini söyleyen Grint, bunun için ‘asla’ sözcüğünü kullanmadığını belirtti. Grint, karakteri yeniden canlandırmak için tek şartının, oyuncu kadrosunda yer alan herkesin geri dönmeyi kabul etmesi halinde yeniden rol alabileceğinin sinyalini verdi.

Başka karakterlere bakma isteği olduğunu itiraf etti

Film çekimleri sırasında çok hoş bir aile ortamı oluştuğunu belirten Grint, filmi çekerken başka karakterler de canlandırmak istediği bildiğini belirtti. Dışarı çıkıp başka karakterlere ve hikayelere de bakma isteğinin içinde hep var olduğunu söyleyen Grint, herkesin yapmak istediği noktada karaktere ve filme geri dönebileceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)