Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi, Netflix’te vizyon yapacak!

İki kez vizyon tarihi iptal olan ve pandemi nedeniyle sinemaların açılacağı tarih belirsiz olduğu için bir yıldır bekleyen “Hababam Sınıfı Yaz Oyunları” filmi, dijital vizyon yapma kararı aldı. Film, 5 Şubat Cuma günü Netflix’te yayınlanacak.

MEDYA 01.02.2021, 10:44 01.02.2021, 16:29
Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi, Netflix’te vizyon yapacak!

Salgın sürecinin başından bu yana kapalı olan sinemalar, bir çok filmin vizyona girmesini engelledi. Böylece birçok film dijital platformlarla anlaşma yaparak, internet ortamında vizyona girme kararı aldı. Bu filmlerden bir tanesi de son olarak, “Hababam Sınıfı Yaz Oyunları” oldu.

5 Şubat’ta Netflix’te izleyici karşısına çıkacak

 “Hababam Sınıfı Yeniden” filminin devam olma niteliğini taşıyan ve Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu film, daha önce ilk olarak 3 Nisan 2020’de vizyona girecekti. Ancak salgın süreciyle beraber o tarihte sinemaların kapanması nedeniyle filmin vizyon tarihi ertelendi. Normalleşme süreciyle yeniden açılan sinemalarla beraber filmin, 20 Kasım’da vizyona girmesine karar verildi.

Ancak sinemaların salgın artışı nedeniyle tekrar kapanması söz konusu olunca, filmin ne zaman vizyona gireceği belirsizleşti. Böylece yapımcılar, filmin dijital olarak vizyına girmesine karar verdi. “Hababam Sınıfı Yaz Oyunları”, 5 Şubat Cuma günü Netflix’te izleyiciyle buluşacak.
Filmin oyuncu kadrosunda ise Mehmet Ali Erbil, Altan Erkekli, Yusuf Çim, Toygan Avanoğlu, Fırat Albayram, Giray Altınok, Hakan Meriçliler, Öykü Çelik ve Deniz Akkaya gibi oyuncular bulunuyor.

Film; Özel Çamlıca Lisesi’nin haylaz Hababam Sınıfı’nın Kıbrıs'ta her yıl düzenlenen Liselerarası geleneksel yaz oyunlarında yaşadıkları maceraları anlatacak. Söz konusu yarışmada yarışmaları için okulun sahibi Pinti Lütfullah, Fen Bölümünden dört öğrenci seçer. Fakat Hababam'ın planı devreye girer ve bu dört öğrencinin yerine Kıbrıs uçağında Hababam Sınıfı’ndan Yakışıklı, Racon, Format ve Dede yer alır. Şampiyon olmayı hiç umursamayan ve tek amaçları güzel bir tatil olan Hababam için bu yarışma, arkadaşlık ve dayanışmanın değerini anladıkları bir maceraya dönüşecektir.

Yorumlar (11)
Bir şey sorabilir miyim? 3 yıl önce
Film Bugün Yayınlanacağı kesin mi? Netflix'te saat 17:15 olmasına rağmen bulamadımda
Yalan haber mi? 3 yıl önce
Saat 24:00 geçti ama hala film yok?
Kaan 3 yıl önce
6şubat cumartesi saat 19.18 hayla cikmadi
moralı 3 yıl önce
neden yalan haber yapıyorsunuz utanmazlar
Selçuk 3 yıl önce
Göremiyorum nexflix te
Selçuk 3 yıl önce
Nexfkix te bu film yok hiç görmedim nexflix te olduğunu 5 şubat ta olduğunu diyonuz öyle bi film gözükmüyor
Kaan 3 yıl önce
Hayla cikmadi 6şubat cumartesi saat 19.16
Kaan 3 yıl önce
Hayla cikmadi 6şubat cumartesi saat 19.16
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın