Güzel oyuncu Merve Çağıran, sürpriz bir rolle ekrana dönüyor!

Son olarak ‘Çocuk’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan sevilen oyuncu Merve Çağıran, yeni bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizisindeki rolü için imajını da tazeleyen güzel oyuncu, ‘Kalp Yarası’ dizisinde rol alacak.

MEDYA 24.04.2021, 09:24 25.04.2021, 10:00
Güzel oyuncu Merve Çağıran, sürpriz bir rolle ekrana dönüyor!

Son dönemlerde dizi ve filmlerin aranan oyuncusu haline gelen güzel oyuncu Merve Çağıran, uzun zamandır yeni bir projede rol almıyordu. Yeni projesiyle sevenlerini mutlu edecek olan Çağıran, son olarak İsmail Hacıoğlu, Nazan Kesal ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla rol aldığı ‘Çocuk’ dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Yakın zamanda ekrana gelmeye hazırlanan ‘Kalp Yarası´ adlı dizide rol alacak olan Çağıran, ‘Nilgün’ karakterine hayat verecek. 



Nilgün karakterine hayat verecek

Yeni rolü için uzun bir hazırlık kampına giren Çağıran, ayrıca Nilgün rolü için imajını da tazeledi. Yeni imajın henüz paylaşmaktan çekinen ve sürpriz olmasını isteyen Çağıran’ın, yeni rolü merakla bekleniyor. Dizide Çağıran’ın canlandıracağı Nilgün karakteri, bir organizasyon firmasının sahibi olarak izleyici karşısına çıkacak. Ferit ile Nişanlı olan Nilgün, bir anda başına gelen felaketlerle sarsılacak. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın üstlendiği ve senaryosunu ise Mahir & Sema Erol ikilisinin kaleme aldığı dizide Çağıran, Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve İlhan Şen gibi isimlerle başrolde buluşacak.



Tatlı Küçük Yalancılar dizisi sayesinde tanındı

10 Kasım 1992 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen Merve Çağıran, aldığı oyunculuk eğitiminin ardından 2010 yılında ekrana çıkmaya başladı. İlk dizisi ‘Tek Türkiye’ de Sevda karakterine hayat veren Çağıran, 2014 yılında rol aldığı ‘Kaçak Gelinler’ dizisindeki rolüyle tanınmaya başladı. 2015 yılında rol aldığı ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisindeki Janset karakteriyle bir kitle elde eden Çağıran, ‘Aşk Laftan Anlamaz’, ‘Fi’, ‘Bozkır’ ve ‘Kalp Atışı’ dizileriyle kendini göstermeyi sürdürdü. ‘İkimizin Yerine’ ve ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ rolleriyle de sinemaya da göz kırpan Çağıran, son olarak ‘Çocuk’ dizisinde rol aldı.

Yorumlar (0)