Gönül Dağı'nın 100. bölümü için özel etkinlik yapıldı

TRT 1'in reyting rekortmeni "Gönül Dağı" dizisinin 100. bölümü, özel bir etkinlikle kutlandı. Geceye dizinin oyuncuları, yönetmeni, yapımcısı ve senaristi katıldı.

MEDYA 03.06.2023, 11:42 03.06.2023, 11:49 Hakan Öksüz
Gönül Dağı'nın 100. bölümü için özel etkinlik yapıldı

TRT 1'de cumartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen "Gönül Dağı" dizisinin 100. bölümü, Feriye'de yapılan özel etkinlikle kutlandı. Reyting rekortmeni dizinin 100. bölüm gösterimine yapımcı Ferhat Eşsiz'in yanı sıra oyuncular, yönetmen, senarist ve TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol da katıldı.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Varol: "Türkiye bir dizi ülkesi"

Etkinlik, dizinin kamera arkası görüntülerinin kullanıldığı kısa bir gösterimle açıldı. Gönül Dağı'nın reytingleri altüst ettiğine değinen TRT Genel Müdür Yardımcısı Varol, "Dizide emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gerçekten harika bir iş. Her bölüm, çok uzun uğraşlar ve ciddi bir emekle ekrana getiriliyor. Türkiye bir dizi ülkesi. Hayatın gerçekleriyle izleyicileri buluşturdukları için böylesine başarılılar." dedi.

Yapımcı Ferhat Eşsiz: "Coğrafya koşullarının zorluğuyla boğuştuk"

Yapımcı Ferhat Eşsiz ise, "Bu projeyi ortaya koymak için birçok engel aştık. Coğrafya koşullarının zorluğu, bunlardan biri. Bütün ekibimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. Dizinin 100. bölümü, bu akşam saat 20.00'de başlayacak. 

Yorumlar (0)