Gönül Dağı dizisi, Sivrihisar ilçesine ziyaretçileri arttırdı!

Yayınlandığı günden bu yana ilgi çeken dizilerden biri olan ve çekimleri Sivrihisar’da devam eden Gönül Dağı dizisi, Sivrihisar’a yerli turist akını sağladı! Dizi sayesinde adı duyulmaya başlanan Sivrihisar, tanıtımını ve ekonomisini arttırdı.

MEDYA 16.03.2021, 17:12 17.03.2021, 13:07
Gönül Dağı dizisi, Sivrihisar ilçesine ziyaretçileri arttırdı!

Eskişehir’in bir ilçesi olan ve adı yakın zamanda daha da duyulmaya başlayan Sivrihisar ilçesi, ilgi çekmeye başladı. Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan’ın paylaştığı ve reytinglerde yayınlandığı günün birincisi olan ‘Gönül Dağı’ dizisi, Sivrihisar’ın duyulmasına aracı oldu.



Dizinin çekimlerinin devam ettiği ilçe, çok sayıda yerli turist tarafından ziyaret akınına uğradı.

Özellikle dizinin çekildiği mekanlar ziyaret ediliyor

Kademeli normalleşme sayesinde özellikle hafta sonu turlarıyla ziyaret edilen ilçede, özellikle dizin,n çekimlerinin yapıldığı mekanlar dikkat çekiyor. Dizide Ferdi Sancar’ın canlandırdığı ‘Sefer ‘ karakterinin ‘Bağdagül’ adını verdiği minibüsü ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.



Ayrıca dizinin çekildiği çay ocağı ve evler de ziyaret ediliyor.

Sivrihisar’ın tanıtımı ve ekonomisi arttı

Bir diğer adı da 'Gedelli' olan Sivrihisar ilçesi, dizinin çekimleri sayesinde ekonomisine ve tanıtımına da büyük bir katkı sağladı. Dizinin çek,imleri ise, yoğun bir tempoyla ilçede devam ediyor. İlçeyi ziyaret eden turistler, bol bol fotoğraf çektirirken bir yandan da Sivrihisar’ı da tanıtmış oluyorlar.

Yorumlar (0)