Gönül Dağı dizisi kadrosuna, Ergun Kuyucu katıldı!

Anadolu’nun bozkırında geçen bir hikayeyi konu alan ve izleyicinin oldukça keyifle izlediği dizilerden olan ‘Gönül Dağı’ usta bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Son olarak ‘Arıza’ dizisinde rol alan Kuyucu, Gönül Dağı dizisinde Ali karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

MEDYA 22.04.2021, 13:49 23.04.2021, 09:55
Gönül Dağı dizisi kadrosuna, Ergun Kuyucu katıldı!

Anadolu’nun bozkırında büyülü bir masal anlatan ve izleyicinin oldukça dikkatle izlediği ‘Gönül Dağı’ dizisi, usta bir oyuncunun kadroya katılmasıyla hikayesine daha da heyecan katacak. Dizi kadrosuna, son olarak ‘Arıza’ dizisinde hayat verdiği Sabri karakteriyle izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Ergun Kuyucu katıldı. Kadrosuna farklı farklı isimler katmaya devam eden diziye, daha önceki haftalarda Ulviye Karaca, daha sonra da Özer Arslan katılmıştı. 



Hikayesi merak ediliyor

Ergun Kuyucu, dizi meraklıların uzun zamandır beklediği bir karaktere hayat verecek. Kuyucu Gönül Dağı’nda, Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin babası Ali olarak izleyici karşısına çıkacak. Bir anda bayılan Dilek’in imdadına yetişecek olan Ali, ayrıca gizemli bir hikayeye de sahip. Ali karakterinin merak edilen hikayesi, ilerleyen bölümlerde ayyuka çıkacak.



Yaşanan engellemelere rağmen engelleri aşarak yaşam mücadelesi veren üç farklı gencin yaşamlarından hikayeler konu alan Gönül Dağı dizisi, izleyicinin oldukça ilgisini çeken bir hal aldı. Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan dizide, başlıca roller Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizide rol alan oyuncular arasında ayrıca Ali Düşenkalkar, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin, Ege Aydan, Ferdi Sancar, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Cemre Melis Çınar, Utku Ateş ve Erdal Cindoruk gibi isimler bulunuyor.



Yönü ticaretten oyunculuğa dönen bir hayat

1 Haziran 1969 tarihinde doğan Ergun Kuyucu, aslında ilk olarak ticaretle uğraşıyordu. Daha sonra oyunculukla ilgilenmeye başlayan Kuyucu, 2008 yılında Kollama dizisiyle oyunculuğa başladı. Daha sonra birçok dizi ve filmde izleyicinin karşısına çıkan Kuyucu Eyyvah Eyvah 3, Diriliş Ertuğrul, Sevimli Tehlikeli, Börü, Nasipse Adayız, Hakan Muhafız ve son olarak Arıza dizisinde rol aldı.

Yorumlar (0)