Gain’in ilk orijinal dizisi “10 Bin Adım” ın tanıtımı yayınlandı!

Yeni nesil video içerik dijital platformu Gain’in ilk oijinal dizisi “10 Bin Adım” ın tanıtımı yayınlandı. Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın başrollerini paylaşacağı dizi, Ocak’ta yayınlanacak!

MEDYA 30.12.2020, 13:49 31.12.2020, 17:08
Gain’in ilk orijinal dizisi “10 Bin Adım” ın tanıtımı yayınlandı!

Netflix, Blu Tv ve Exxen’in yeni bir rakibi olarak, 30 Aralık’ta dijital olarak yayın hayatına başlayacak olan Türkiye’nin yeni nesil video içerik platformu Gain, ilk orijinal dizisinin afişini ve tanıtımını paylaştı. Yeni dizi “10 Bin Adım” Ocak ayında Gain’de başlayacak!



“10 Bin Adım” dizisinde başrolleri “Bir Demet Tiyatro”, “Avrupa Yakası,” “Vavien”, “Galip Derviş” ve “Aile Arasında” gibi projelerde rol alan  başarılı oyuncu Engin Günaydın ve “İkinci Bahar” dizisindeki rolüyle unutulmayan, “Geriye Kalan” ve “Aile Arasında” gibi filmlerde de rol alan sevilen oyuncu Devin Özgür Çınar paylaşacak. Dizide ayrıca Şebnem Dönmez, Ferit Aktuğ ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi oyuncular da konuk olarak yer alıyorlar. 

Senaryo, Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar tarafından oluşturuldu

Yaklaşık 10 dakikalık bölümleriyle izleyiciye farklı bir izleme keyfi sunan dizi; son zamanların sağlıklı yaşam mottosu haline gelen ve tüm dünyada referans olan “Günde 10 bin adım” önerisine uyan iki eski sevgili olan Ezgi ve Memet’in hikayesine odaklanıyor. Dizinin hikayesi ve senaryosu, aynı zamanda dizide başrol oynayan Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın özgün fikirlerinden yola çıkılarak oluşturuldu. Dizinin yönetmenliğini ise Duygu Güzelmeriç üstleniyor.


Gain’de ayrıca “Terapist” dizisi ve MFÖ’nün “Ele Güne Karşı” belgeseli ile yazar Ela Başak Atakan, gurme Vedat Milor, oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve şarkısı Can Bonomo’nun projeleri de yer alacak.
 

Yorumlar (0)