Ferdi Özbeğen ve Neşet Ertaş, konserlerle anılacak!

Türk müziğinin usta isimleri olan Ferdi Özbeğen ve Neşet Ertaş, unutulmaz konserlerle TRT Müzik ekranlarında anılacaklar.

MEDYA 27.01.2021, 10:25
Ferdi Özbeğen ve Neşet Ertaş, konserlerle anılacak!

Türk müziğinde efsaneleşmiş ve ikonikleşmiş iki isim, konserlerle anılıyor.  ‘Gündüzüm Seninle’ şarkısıyla bir döneme damga vuran efsane piyanist ve yorumcu Ferdi Özbeğen ile Türk halk müziğinin usta ozanı Neşet Ertaş, TRT Müzik’te yayınlanacak konserlerle hatırlanacaklar.

Ferdi Özbeğen anısına bir saygı duruş

Hayatını kaybedişinin 8. yılında anılacak olan usta besteci, piyanist ve yorumcu Ferdi Özbeğen, “Ferdi Özbeğen Anısına” programı ile anılıyor. 28 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te yayınlanacak olan programda, sanatçının akıllarda yer eden romantik şarkıları yer alacak. Özbeğen, piyanosunun tuşlarından çıkan muhteşem tınılarla ve eşsiz şarkılarla hayranlarının kalbindeki yerine seslenecek.

“Gündüzüm Seninle”, “Seni Terk Edeceğim”, “Ağla Halime”, “Büklüm Büklüm”, “O Günler” ve “Dilek Taşı” gibi şarkılarla Türk müziğine efsane bir iz bırakan Özbeğen’in sesi ile hatıralara yolculuk yapmak isteyen herkes, programda nefes alacak!

“Bozkırın Tezenesi”, Rumeli Hisarı konseriyle anılıyor

“Bozkırın Tezenesi” lakabıyla bilinen, abdallık geleneğinin son temsilcisi olan büyük Türk halk ozanı Neşet Ertaş, Rumeli Hisarı’nda vermiş olduğu unutulmaz konserle anılacak. 29 Ocak Cuma akşamı saat 23.45’te TRT Müzik’te ekrana gelecek olan unutulmaz konserde Neşet Ertaş, geçmişten bugüne en sevilen türkülerini seslendiriyor.

Rumeli Hisarı’nda yapılmış olan konser, unutulmaz bir görsel şölene ev sahipliği yapmıştı. Ertaş “Gönül Dağı”, “Yalan Dünya”, “Zülüf Dökülmüş Yüze”, “Yolcu” ve “Şu Graip Halimden” gibi eserleriyle biliniyor.

Yorumlar (0)