Fatih Portakal: Korkup kaçmadım!

Fatih Portakal, FOX Ana Haber'deki görevinden istifa etmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "korkup kaçtığına" dair iddiaların doğru olmadığını ifade etti. 

MEDYA 17.10.2020, 14:16 18.10.2020, 17:33
Fatih Portakal: Korkup kaçmadım!

Fatih Portakal, FOX Ana Haber'deki görevinden istifa etmişti. Portakal'ın istifa etme nedenine ilişkin birçok iddiada bulunulmuştu. 

Portakal'ın muhalif çizgisi nedeniyle korkup kaçtığını ileri sürenler olmuştu. Diğer yandan, Portakal'ın siyasi kariyere adım atacağı da iddia edilmişti.

Hatta Portakal'ın 10 milyon dolar alarak istifa ettiği bile söylenmişti.

İddialara yanıt verdi

Portakal, artık tükendiğini ve görevini yerine getiremediğini, bu nedenle istifa etmek istediğini söylediğini aktardı.

53 yaşında olmasına rağmen enerjisinin yerinde olduğunu ancak süreç içerisinde doygunluk hissetmeye başladığını ifade etti.

"Reytingler gayet iyiydi"

Portakal, FOX Ana Haber'in reytinglerinin iyi geldiğini ve mutlu hissettiğini belirterek, ekibin, müdürün ve kanal yetkililerinin de bu durumdan memnun olduğunu kaydetti.

"Rakibim yoktu"

Problemin yaşanmadığı bir ortamda iyi yol kat ettiğini ancak doygunluğa ulaştığını aktaran Portakal, kendisini huzursuz edebilecek veya rekabete girebilecek bir haber bülteninin bulunmadığını söyledi.

Portakal, bu yüzden tükenmişlikten ziyade doygunluk hissettiğini ifade etti. 

"En karışık dönemde bile haber bülteni sundum"

Haber müdürü veya genel yayın yönetmeni olanların da endişelerinin olduğunu çünkü korkusuz bir insanın olamayacağını aktaran Portakal, kendisinin "korkup kaçtığına" dair iddiaların tutarsız olduğunu belirtti.

Portakal, Türkiye'nin en karışık sürecinde bile haber bülteni sunduğunu, fakat asla korkup kaçmadığını söyledi. 

"Garip bir senaryo"

İstifasından önce iktidardan 10 milyar dolar aldığına yönelik iddialara yanıt veren Portakal, bunun şimdiye kadar işittiği en garip senaryolardan birisi olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)