Fatih Portakal istifa etti!

FOX TV, Ana Haber Bülteni sunuculuğunu yürüten Fatih Portakal'ın istifa ettiğini duyurdu. 

MEDYA 24.08.2020, 12:32 24.08.2020, 12:37
Fatih Portakal istifa etti!

Fatih Portakal, FOX TV'de 2010 senesinden beri yürüttüğü Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa etti. 

Konuya ilişkin açıklama FOX TV'den geldi.

Söz konusu açıklamada, Fatih Portakal'ın, 2010 senesinden beri FOX TV'de Ana Haber Bülteni sunuculuğunu başarıyla gerçekleştirdiği ve milyonlarca insanlara ulaşarak Türkiye'nin televizyon tarihine geçen başarılarda imzasının olduğu ifade edildi. 

Fatih Portakal'ın görevini bırakmaya yönelik karar aldığını ve emekli olmak istediğini kanal yönetimine ilettiği kaydedilen açıklamada, ünlü sunucunun görevi boyunca FOX TV kanalının en önemli değerlerinden biri haline geldiği belirtildi.

Açıklamada, Fatih Portakal'ın kararına saygı duyulduğu ancak kendisiyle yolların ayrılacak olması nedeniyle üzgün hissedildiği aktarılan açıklamada, 52 yaşındaki sunucunun izleyicilere her zaman tarafsız ve doğru haber ulaştırma politikasını izlediği, haberleri büyük bir cesaret, açık sözlülük ve samimiyetle sunduğu kaydedildi. 

Fatih Portakal'ın bu zamana kadar sağladığı katkılar için kendisine teşekkür edilen açıklamada, Doğan Şentürk idaresindeki FOX Haber'in yine aynı çizgide ilerleyeceği, etik gazetecilik prensiplerine önem vereceği ve tarafsız haber politikasını sürdüreceği aktarıldı. 

Açıklamada, konuya ilişkin spekülatif iddialar konusunda vatandaşların hassasiyet göstermeleri gerektiği ve başka hiçbir açıklamayı dikkate almamaları gerektiği ifade edildi.


 

Yorumlar (0)