Fatih Altaylı'dan konuğuna sert çıkış: “Car car konuşuyorsunuz”

Bir televizyon programında sunuculuk yapan Fatih Altaylı, HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat'ın diğer konuğa konuşma imkanı vermemesine sert ifadelerle tepki gösterdi.

MEDYA 16.11.2022, 14:32
Fatih Altaylı'dan konuğuna sert çıkış: “Car car konuşuyorsunuz”

Türkiye'de son zamanlarda gündemde büyük bir yer kaplayan başıboş sokak köpeği problemi, Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu yaptığı televizyon programında ele alındı. Programa, Güvenli Sokaklar Derneği Başkanı Murat Pınar ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat katıldı.

Konuşma fırsatı verilmemesine sinirlendi

Program sırasında Şenpolat, başıboş şekilde gezen köpeklerin İstanbul'da en fazla Silivri, Sarıyer gibi daha dış taraflarda bulunan ilçelerde ve otobanlarda yaşadığını, bunun sebebinin ise merkez ilçelerden alınıp küpeledikten sonra köpeklerin bu bölgelere bırakılmasından dolayı olduğunu ifade etti.

Altaylı ise bu duruma karşı söz konusu köpeklerin Beyoğlu, Nişantaşı gibi merkez bölgelerde de çok fazla görüldüğünü dile getirdi. Şenpolat’ın ifadelerinde ısrar etmesi üzerine stüdyoda gergin dakikalar yaşandı. Konuğunun yeniden söz almasına kızan Altaylı, Şenpolat'a tepki gösterdi.

“Sizin yüzünüzden hayvanseverlikten soğuyacağım”

Diğer konuğa bir türlü söz verilmediği, devamlı olarak Şenpolat'ın konuştuğunu dile getiren Altaylı, "Bakın ama bu program sadece size özel değil. Lütfen beni delirtmeyin. Geldiniz buraya car car sürekli konuşuyorsunuz. Burada bir konuk daha duruyor Allah aşkına. Bakın bir görüş bildirmeye uğraşıyoruz. Yani cidden hayvanseverlikten sizin bu tavrınız sebebiyle soğuyacağım. Burada bağıra bağıra bir şeyler anlatmayın, biz de eşek başı değiliz. Programda bağırarak bizleri de şey yapmayın." diye tepki gösterdi.

Altaylı'nın bu ifadelerinin ardından Şenpolat özür diledi.

Yorumlar (0)