Fahrettin Altun'u kim tehdit etti?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kafa karıştıran bir twit attı. Fahrettin Altun, "Tehditleriniz hükümsüzdür" dedi ama tehdidin ne olduğunu kimse çözemedi.

MEDYA 02.12.2020, 16:46 02.12.2020, 16:52
Fahrettin Altun'u kim tehdit etti?

Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığı biriminin başında bulunan Fahrettin Altun, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millet iradesiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olduğunu, kendisinin de seçilmiş Cumhurbaşkanı tarafından atanmış ve iletişimden sorumlu kılınmış bir isim olduğunu belirterek, "Yut içinde ve yurt dışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hukukunu korumasının da asli vazifesi olduğunu" belirtti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Fahrettin Altun, siyasetin tanımını yaparak, "Siyasetin; toplumun talep, tercih ve kararlarının millet iradesine dönüştürülmesi işi" olarak nitelendirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmiş bir lider olduğuna vurgu yapan, şahsının da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına Cumhurbaşkanı tarafından atandığına işaret eden Fahrettin Altun, temel vazifesinin Türkiye içinde ve Türkiye dışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hukukunu korumak olduğunu belirtti.

Sosyal medya paylaşımını "Tehditleriniz hükümsüzdür." ifadeleriyle bitiren Fahrettin Altun'un neden böyle bir mesaj attığına dair kimse tahminde dahi bulunamadı.

Fahrettin Altun'un son dönemlerdeki tüm paylaşımlarını ve açıklamalarını, katıldığı toplantıları ve kendisi ile ilgili eleştirileri masaya yatıran gazeteciler, Altun'un mesajındaki şifreleri çözmeye çalıştı.

Ajansların ise Fahrettin Altun'un neden böyle bir mesaj attığına dair yorum yapmayarak risk almadığı ve Altun'un mesajını doğrudan paylaştığı görüldü.

Yorumlar (0)