Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tipi’si Savaş Özdemir, diziye veda etti!

Yakın zamanda 200. Bölümüyle ekrana gelecek olan efsane dizilerden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bir ayrılık yaşandı. Ekrana altıncı sezonuyla gelen dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda olan Savaş Özdemir, diziden ayrıldı. Dizide ‘Tipi’ karakterine hayat veren Özdemir, dizideki 192 bölümlük ömrünü tamamlamış oldu.

MEDYA 28.04.2021, 14:42 29.04.2021, 09:44
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tipi’si Savaş Özdemir, diziye veda etti!

İzleyicisinin gönlünde taht kurmuş dizilerden biri haline gelen ve altıncı sezonuyla izleyicilerle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, bir ayrılık yaşandı. 192 bölümdür ve altı sezondur dizide ‘Tipi’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu Savaş Özdemir, diziden ayrılma kararı aldı. Başlıca rollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hakan Karsak ve Pelin Akil’in paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilk bölümden bu yana rol alan Özdemir, bu ayrılıkla dizinin hayranlarını üzdü.

Sosyal medyada paylaşımda bulundu

Dizide Özdemir’in canlandırdığı Tipi karakteri, daha önce boğarak öldürdüğü Macit’in oğlu tarafından vuruldu. Mezarlığa gelen Tipi, sevdiği kadın Gönül’ün mezarında hayatını kaybetti. Bu sırada ekrana, daha önce şarkıcı Zara’nın hayat verdiği Gönül ile Tipi’nin sahneleri de yansıdı. Diziye vedası hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Özdemir, diziye veda etmenin kendisi için zor olduğunu belirtti. Çok yorulduğu belirten Özdemir, tüm ekibe teşekkür ederek, izleyicilerle yeni projelerde buluşacağı umut ettiğini de söyledi.
 

Mezun olur olmaz, Devlet Tiyatrosu oyuncusu oldu

1 Ocak 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Savaş Özdemir,  Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu bölümü mezunudur. Devlet Tiyatrosu’nda görev yaparak oyunculuğa adım atan Özdemir, bir çok oyunda rol aldı. Ayrıca yazarlık ve yönetmenlik de yapan Özdemir, 1993 yılında Süpüer Baba ile dizilere adım attı. Hazian Gecesi, Tombala, Eylül, Sinekli Bakkal ve Gurbet Yolcuları gibi projelerin ardından Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almaya başladı. 2015 yılında ise altı yıldır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘Tipi’ karakterine hayat veren Özdemir, dizi ekibinin yazdığı komedi filmi ‘Aman Reis Duymasın’ filminde ‘Tipi’ karakterini canlandırmaya devam etti.

Yorumlar (0)