Efsane komedi dizisi Friends’in özel bölüm çekimleri başlıyor!

Bir döneme damga vuran efsane komedi dizisi Friends’in özel bölümü çok uzun zamandır bekleniyor. Daha önce çekilmesi planlanan özel bölüm, salgın nedeniyle ertelenmişti. Merakla beklenen bölümün çekimleri, gelecek hafta başlıyor!

MEDYA 04.04.2021, 09:43 04.04.2021, 16:33
Efsane komedi dizisi Friends’in özel bölüm çekimleri başlıyor!

1994 yılında başlayan ve 2004 yılına kadar tam on sezon boyunca izleyicisini kahkahaya boğan dizi Friends, bir dönemin efsane komedi dizilerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Birkaç yıl öze dizi için özel bölüm çekileceği haberi de büyük yankı uyandırmıştı. Tam da dizi için özel bölümün çekileceği sırada patlak veren salgın süreci, dizinin özel bölüm çekimlerine engel olmuştu. Uzun süredir beklenen özel bölümün çekimlerinin, gelecek hafta başlayacağı açıklandı. Dizinin oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc ve David Schwimmer tam kadro olarak özel bölüm için bir araya gelecekler.

Oyuncuların 2,5 ya da 3 milyon dolar aldıkları tahminler arasında

2021 yılı içerisinde yayına girmesi planlanan ve bir dijital platformda yayınlanacak olan dizinin özel bölümünün çekimleri, daha önce de çekimlerin yapıldığı Stage 24'da gerçekleşecek. Dizinin on sezon boyunca yapımcılığını üstlenen David Crane, Marta Kauffman ve Kevin Bright, özel bölümün de yapımcılığını üstlenecek. Özel bölüm hakkında ilk detaylar, 2020 yılı başında duyurulmuştu. Ancak salgının ortaya çıkmasıyla beraber proje ertelenmişti.


Özel bölüm için her bir oyuncu, 2,5 – 3 milyon dolar aldıkları tahmin ediliyor. Orijinal dizi hakları için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir ödeme yapıldığı söylenenler arasında. İzleyicinin çok özlediği Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phebe ve Ross karakterlerinin yeni maceralarının, izleyiciyi mutlu edeceği düşünülüyor.

Yorumlar (0)