Dünya Şampiyonları, Sarp dizisinde buluşacak!

KickBoks’ta dünya şampiyonu olan Adem Kılıçcı ve Selçuk Kılıç, bu kez farklı bir proje ile izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde yer aldıkları “Sarp” dizisi ile, dijital platform Exxen’de olacaklar!

MEDYA 11.01.2021, 10:44 11.01.2021, 15:38
Dünya Şampiyonları, Sarp dizisinde buluşacak!

Kum Medya yapımcılığında yayına çıkan ve yönetmenliğini Bülent Terzioğlu’nun üstlendiği merakla beklenen “Sarp” dizisi hakkında detaylar belli oldu! KickBoks’ta dünya şampiyonu olan Selçuk Kılıç ve Adem Kılıçcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin afişi görücüye çıkarken, yayına gireceği kanal da açıklandı. Sarp dizisi, yeni dijital platform Exxen’de yayına giriyor!

Selçuk Kılıç, Adem Kılıçcı ve Büşra Cebe başrollerde!

Sosyal medyada binlerce beğeni alan dizinin afişi, geçtiğimiz günlerde dizinin sosyal medya hesabında görücüye çıkmıştı. Dizinin başrollerinde yer alan Selçuk Kılıç ve Adem Kılıçcı’ya, genç oyuncu Büşra Cebe de eşlik ediyor.

Afiş çekimleri için stüdyoya giren  ve dizide Sarp karakterini canlandıracak olan Selçuk Kılıç, dizi için heyecanını dile getirdi. Platformun ilk aksiyon dizisi olarak dikkat çeken ‘Sarp’ dizisi, İstanbul’da çekiliyor. 


 

Yorumlar (0)