Doğu Demirkol’un yazıp oynadığı ‘Doğu’ dizisinden tanıtım geldi!

Sevilen komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı ve senaryosunu Murat Özsoy ile kaleme aldığı “Doğu” dizisinin tanıtımı yayınlandı. “Doğu” dizisi, dijital platform Blu Tv’de yayınlanacak!

MEDYA 16.01.2021, 15:48 17.01.2021, 13:43
Doğu Demirkol’un yazıp oynadığı ‘Doğu’ dizisinden tanıtım geldi!

Son olarak ‘Tutunamayanlar’ dizisinde başrol oynayan başarılı komedyen Doğu Demirkol, ‘Doğu’ dizisiyle izleyicisni selamlayacak. Türkiye’nin ilk yerli dijital platformu olarak varlığını sürdüren Blu Tv’de yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Demirkol, Murat Özsoy ile beraber kaleme aldı.Dizinin merak edilen ilk tanıtımı da yayınlandı.

Zeki ama tembel bir adam: Doğu

Platformun yeni sezonda merak edilen projelerinden bir tanesi olan ‘Doğu’, ailesinin zorlamasıyla hiç istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağını anlayan tembel bir adam olan Doğu’ya odaklanıyor.

Doğu’nun komedyen olmak istediği bu yolda yaşadıkları, komik bir dille ‘Doğu’ dizisinde ele alınacak. Üniversitede geçen uzun yıllarının ardından, mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu, çaresiz olduğu kadar komik bir süreçten geçiyor.‘Doğu’ çok yakında BluTv üzerinden izlenebilecek.

Yorumlar (0)