Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, şaşırtıcı bir ayrılık yaşanacak!

İki sezondur devam eden ve ilgiyle izlenilen “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde şaşırtıcı bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Demet Özdemir ile beraber başrolde oynayan İbrahim Çelikkol, diziden ayrılma kararı aldı. Ancak yapımcı cephesinden, konu hakkında bir açıklama gelmedi.

MEDYA 23.03.2021, 10:15 23.03.2021, 18:04
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, şaşırtıcı bir ayrılık yaşanacak!

Geçtiğimiz sezondan bu yana ilgiyle takip edilen ve Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir hikayesinden ekrana uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde, şaşırtıcı bir ayrılık yaşanacak. Son dönem ilgiyle izlenen ve başlıca rollerinde , Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Zuhal Gencer Erkaya, Senan Kara, İncinur Sevimli ve Engin Öztürk gibi isimleri buluşturan dizide, başrol oyuncu İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor.

Resmi açıklama gelmedi

Son olarak geçtiğimiz haftalarda diziye konuk oyuncu olarak gelen Ebru Cündübeyoğlu da diziden ayrılmış, daha sonra da ‘Kırmızı Oda’ dizisinde rol alan Erkan Petekkaya’nın diziye konuk oyuncu olarak dahil olacağı belirtilmişti. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un ayılacağı iddiası ise, sosyal medyanın gündemin başına oturdu. Ayrılık hakkında Çelikkol veya yapımcıdan henüz bir açıklama gelmese de, dizideki hikayeden anlaşılacağı üzere Çelikkol’un canlandırdığı ‘Mehdi’ karakterinin hikayesinin yavaş yavaş sonlanmaya doğru gittiği de aşikardı.

İbrahim Çelikkol’un yeni projesi için şimdiden hazırlıklara başladığı belirtilirken, dizideki hikayenin ise Zeynep ve Barış karakterine yoğunlaşmaya devam edeceği düşünülüyor. Dizi Çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)