Disney+ Türkiye için geri sayım başladı: Rekabetçi fiyatlar açıklandı

Uzun bir zamandır merakla beklenen Disney+’ın ülkemize ne zaman geleceği ve fiyatının ne olacağı resmi olarak duyuruldu. Disney’in yeni fiyatı diğer dijital platformlar arasında rekabetçi olacak gibi görünüyor.

MEDYA 29.03.2022, 18:10 30.03.2022, 09:41
Disney+ Türkiye için geri sayım başladı: Rekabetçi fiyatlar açıklandı

Disney, bundan bir zaman önce yapmış olduğu paylaşımda Disney+ olarak isimlendirilen çevrimiçi dizi ve film platformunun ülkemize geleceğini kaydetmişti. Fakat yapılmış olan paylaşımlarda, Türkiye’deki lansman tarihi açıklanmamıştı. Şimdi ise Disney+ bekleyenler için önemli bir haber geldi. Dijital platformun yayın tarihiyle fiyatı resmi olarak duyuruldu.

Disney+’a ilişkin yapılmış olan açıklamalara bakıldığı zaman platformun teknik avantajları ve fiyatının rekabetçi olduğu görülüyor.

Disney+ aboneliğinin Türkiye fiyatları ne kadar olacak?

Disney+ Türkiye’nin yapmış olduğu açıklamalara göre platforma abone olmak isteyenler için iki farklı tercih sunulacak. Yapılacak olan tercihler, aboneliğin aylık veyahut yıllık periyotlar için kullanılmasını sağlayacak ve senelik abonelik gerçekleştirenler için daha uygun bir fiyatlandırma sunulacak. Peki platformda üyelik fiyatları ne olacak?

  • Disney+ Türkiye aylık abonelik ücreti: 34,99 TL
  • Disney+ Türkiye senelik abonelik ücreti: 349,90 TL (Aylık 29,16 TL oluyor)

Yorumlar (0)