Dangal filmi konusu ne? Dangal filmi oyuncuları kimler?

Dangal filminde iki küçük kızına da güreş öğretmeye karar veren eski bir güreşçinin hayat hikâyesi ele alınıyor. Dangal filminin başrolünde Aamir Khan bulunuyor. Gerçek bir hikâyenin anlatıldığı filmde tanınmış oyuncu ve yönetmen Aamir Khan, Mahavir Singh isimli güreşçiye hayat veriyor. Peki Dangal filminin konusu ne? Dangal filminin oyuncuları kimler?

MEDYA 22.10.2019, 22:07
Dangal filmi konusu ne? Dangal filmi oyuncuları kimler?

Dangal filminde tanınmış oyuncu Aamir Khan, başrolde yer alıyor. Biyografik spor filmi olan Dangal, yayınlandığı dönemde oldukça yoğun talep görmüştü. Peki Dangal filminin konusu ne? Dangal filminin oyuncuları kimler?

Dangal filminin oyuncuları kimler?

Aamir Khan
Sakshi Tanwar
Fatima Sana Shaikh
Zaira Wasim
Sanya Malhotra
Suhani Bhatnagar
Rohit Shankarwar
Vivan Bhatena
Aparshakti Khurrana
Kaustubh Pile
Girish Kulkarni

Dangal filminin konusu ne?

Mahavir Singh Phogat, güreş hayranı bir kişidir ve iki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. Babita Kumari ve Geeta Phogat, çocukluk yıllarından itibaren güreş eğitimi alırlar. Büyüdüklerinde iki kız da güreşte iddialı isimler haline gelir. Geeta Phogat, 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanır ve güreşte altın madalya kazanan ilk kadın güreşçi olarak büyük bir başarıya imza atar. Diğer yandan kız kardeşi Babita da gümüş madalyaya sahip olur. Genç kadın güreşçiler, başarıya giden yolda sosyal şekillendirmenin baskısıyla da mücadele etmek zorunda kalır.

Yorumlar (0)