Cem Yılmaz, yeni tedbirler sonrası gösterilerini erteleme kararı aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, uzun aradan sonra yeniden başladığı ‘Diamond Elite Platinum Plus’ adlı gösterilerini, yeni tedbirler sonrası erteleme kararı aldı. Gösterilerini kapalı gişe oynayan Yılmaz, erteleme kararını sosyal medya üzerinden açıkladı. 

MEDYA 14.04.2021, 14:38 15.04.2021, 10:17
Cem Yılmaz, yeni tedbirler sonrası gösterilerini erteleme kararı aldı!

Geçtiğimiz yıldan bu yana kapalı gişe oynadığı ‘Diamond Elite Platinum Plus’ adlı gösterileriyle  sezona damga vuran komedyen Cem Yılmaz, uzun bir aranın ardından gösterilerine yeniden başlamıştı. Hatta en son gösterisinde Demet Akalın’ın kızı Hira’nın yaşadığı durumla kendi oğlu Kemal’in durumunu komik bir dille ele almasıyla da gündem olan Cem Yılmaz, alınan yeni tedbirler nedeniyle tekrar sarsıldı. 



Tedbirler nedeniyle gösterilerini erteledi

Koronavirüsü salgını nedeniyle yeni kısıtlamalar gelen Türkiye’de, saat 19.00’da sokağa çıkma kısıtlaması başlayacak ve sabah saat 5’e kadar kısıtlama sürecek. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ise yurt genelinde sürecek. Ramazan ayı kapsamında restoran ve kafeler de kapalı olacak. Tedbirlerin, vaka sayısındaki düşüşe göre düzenlenmesi bekleniyor. Bu nedenle Cem Yılmaz, kapalı gişe oynamış olduğu ‘CMYLMZ–Diamond Elite Platinum Plus ‘ adlı gösterini erteleme kararı aldı. 15-16 Nisan’da oynaması planlanan gösterilerini Yılmaz, 20-21 Mayıs 2021 tarihine ertelediklerini, sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Yılmaz paylaşımına “Erteledim” notunu ekledi.
 


Demet Akalın’ın kızını diline dolamıştı

Son olarak oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündem olan Cem Yılmaz’ın, geçen ay evinde de ufak çaplı bir yangın çıkmıştı. Jeneratörden dolayı çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yardımıyla söndürülmüştü. Son gösterisinde Demet Akalın’ın kızı Hira’yı diline dolayan Yılmaz, oğlu Kemal’in de birkaç yıl önce 6 bin TL kaptırdığını ve daha zeki olduğunu söylemişti. Daha sonra Demet Akalın’dan da jet hızıyla Yılmaz’a ‘merhametsiz’ suçlaması gelmişti.
 

Yorumlar (0)