Cem Bekar, müzik piyasasına girişini Sezen Aksu şarkısıyla yaptı!

Değişik bir ses tonuna sahip olan ve ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan genç şarkıcı Cem Bekar, müzik piyasasına girişini Sezen Aksu şarkısı ile yapıyor. Bekar, sözü ve müziği Aksu’ya ait “Bu Kadar Mı” şarkısıyla müzikseverlerle buluşuyor.

MEDYA 08.02.2021, 10:22 08.02.2021, 15:48
Cem Bekar, müzik piyasasına girişini Sezen Aksu şarkısıyla yaptı!

“O Ses Türkiye” yarışmasıyla tanınan ve farklı ses tonuyla dikkatleri üzerine çeken pop müziğin yeni keşfi Cem Bekar, müzik piyasasına giriş yapıyor. Yarışmada Ebru Gündeş'in takımında yarışarak başarılı performanslarıyla isminden söz ettiren Bekar, çıkışını sözü ve müziği Türk müziğinin ‘minik serçe’ si Sezen Aksu şarkısıyla yapıyor. Bekar, “Bu Kadar mı” şarkısını, müzikseverlerin beğenisine sundu.

“Kendimi çok şanslı hissediyorum”

Müjdat Gezen Sanat Akademisi mezunu olan ve ardından bir çok ünlü isme vokalistlik de yapan Cem Bekar, düzenlemesi Alper Atakan’a ait ve prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın gerçekleştirdiği yeni şarkısı "Bu Kadar Mı?" ile müzik severlerle buluştu. Bekar, “Bu Kadar mı” şarkısının kendi müzikal yolcuğu için önemli bir yerde olacağını ve bir ‘köşe taşı’ olduğunu belirtti.

Cem Bekar, Sezen Aksu’nun kendisi için çok özel çok şey ifade eden biri olduğunu söylüyor. Bir çok insan için çok şey ifade eden biri olduğunu söyleyen Bekar, bir Aksu şarkısı söyleyebildiği için kendisini çok şanslı gördüğünü söylüyor. Ayrıca Bekar’ın şarkısının klibi de yayınlandı. Klibin yönetmenliğini ise, ünlü şarkıcıların birçok klibini yöneten Murat Joker üstlendi.

Cem Bekar’ın yeni şarkısı “Bu Kadar mı?”, DMC müzik etkiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yorumlar (0)